Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Totální uživatelské odbourání tohodle filmu lze pochopit hned několika způsoby,mě napadá třeba negramotnost,na místě by mohla být i absence vkusu pro humor a pochopení no a možná taky povrchní a svrchovaný pohled na pokračování a to přesto,že to ani pokračování není.Režisér kultovní jedničky vzal stejný námět a rozhodl se ho udělat krapet veseleji.S filmem nemám sebemenší problém,hlavní hrdnina skvěle hláškuje,příběh má co nabídnout a finále je překvapivé a zvrácené.Pro mě to bylo 84 minut nefalšované prdele a dokázal sem se naprosto odprostit od faktu,že je to vlastně parodie na první díl a ten leč ho ze srdce miluji,ze své paměti při sledování tohodle vypustit a proto sem se dokázal dokonale bavit.Vaše přijetí je více než směšné a nezasvěceným divákům doporučuju,aby hodnocení absolutně nebrali v potaz,je to pohodovka na oddychnutí. 70% . ()

skaann odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako lehce podprůměrná americká romantická komedie ze střední, kterých je všude plno, ale postupně se to dost zvrtlo a stala se z toho poměrně perverzní prasárna bez děje a s dost padlym koncem. Je to spíš parodie na americký romantický filmy, i když tak to nejspíš myšlený nebylo... ()

Reklama

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Postavy jsou prehnane (princ Dobromil, Blbka, Zmije ) , a taky se tak chovaji, takze jsem si to zacal plest s komedii. Nicmene tam "nejsou" vtipne rozhovory, takze to asi komedie neni. ... ... ... Mista jsou zajimava (zvlast v jachte), nicmene jsou az prapodivne prehnane. Gagy. Nebyt nekolika (jizda na koni, sprchovani...), ktere hranici s Soft "peckem" tak bych odesel. ... .... ... Hostina to je pomerne chuda, i kdyz je tu nekolik kozicek, a i bobrik by se nasel. ... ... ... Kresleni Slouzici tam jsou snad jen proto, aby se ukazalo jaka je sestra Zmije a bratr Dobromil. Bylo to sice chytre propojit to do jedne sceny, ale tam to s vtipem skoncilo . Smysl Holky jsou devky. Ale aji tehdy, aniz by do nich jeden vrazil penize. Nektery dokonce "zelenace" odmitnou. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

To měl bejt jako prequel nebo co? Je v tom hroznej maglajs. Navíc vyměnit naprosto dokonalýho, elegantního Sebastiana v podobě Ryana Phillipa takovým troubou jako je Robin Dunne. No, dost špatná volba. První díl měl určitou hlubší myšlenku, dá se možná říct i poselství, toto už je jen natahovaná kaše pro teenagery. Už jsem myslel, že to ve zdraví přežiju a film si odnese tři hvězdy, když došlo na naprosto debilní závěr. Hlavně aby srdce (a kdo ví co ještě) teenagerům zaplesalo. No nestačím se divit. ()

Lyncha odpad!

všechny recenze uživatele

Takový propastný rozdíl mezi prvním filmem a "dvojkou" jsem ještě nezažila! Film nese číslo 2, ale dějově Velmi nebezpečné známosti předchází. Ve skutečnosti jde však o jejich kopii s pozměněnými detaily, katastrofálními hereckými výkony, stupidními rozhovory. Skvělá hudba podkreslující předchozí film se také úplně vytratila. Celkově totálně prázdné. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama