Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všeho dvakrát více, kvality skoro stejně. Nejde říct, že bych byl zklamaný, ale jistý pocit "hry na jistotu" nebo "uděláme to samé s dvojnásobkem postav" přetrvává. I samotná stopáž 92 minut je hodně titěrná a možná něco naznačuje, já však přes 4* jít nemohu. Ani kvůli hromadě odkazů (sw,2001, ...), Jessie a koníka. Toy Story 2 nikoho neurazí, ale mě osobně ani nedonutí se k němu úmyslně často vracet. Potřebuji být překvapován. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první díl, který občas trpěl onou „začátečnickou“ nervozitou a kolísavostí. Druhá část již stojí pevně v kramflecích a servíruje nám jednu parádní scénu za druhou. Už geniální rakeťácký - starwarsovský úvod nás navnadí na nevídaný animovaný zážitek, který skutečně po celou dobu trvání filmu nepoleví. ()

Reklama

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Přesto, že je pokračování slabší než první díl, 5 hvězdiček je jasných. Hodně jsem se těšil na svého oblíbence - Dinosaura - a nebyl jsem zklamán:-) Má opět několik skvělých scének. Moc se mi také líbila část, kdy Woodyho spravuje ten šikovný stařík - to je opravdu krásně udělané. Výborný je i závěrečný sestřih "z natáčení", který se objeví s titulky... Je toho zkrátka hodně, co se tvůrcům v tomto filmu povedlo:-) Tleskám Pixaru za další úžasné dílo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Počkaj, stop, stop, to je ono!" - "Neskoro. Preklikám to odznova.“ Úplne dojemné, skvelé, vtipné, zlaté, bombové. Kým prvý diel mi v kine utiekol, na druhý som zašiel – a na mieste som sa platonicky zamiloval do kovbojky Jesse. Keby VRESKOT 2 nevznikol v roku 1997, ale v roku 2000, Randy Meeks by v debate o najlepších dvojkách bez debaty spomenul práve Toy Story 2. Obľúbené staré postavy sa vracajú, pribudli zaujímavé nové, príbeh sa posúva iným (vážnejším) smerom a celé je to (i vďaka mierne patetickej, ale nežne urobenej piesni „Keď ma milovala“) príjemne nostalgické a poetické. Dokonca i pop-kultúrne odkazy, hoci inak dosť klišé, ma bavili (JURSKÝ PARK, „Som tvoj otec“). Výborné akčné scény a smršť fantastických postavičiek, ktoré si musíte zamilovať. Jednotka mala svoje čaro, ale nikdy ma moc nebrala. To dvojka je super. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. Woody's Roundup - Riders In The Sky [1:53] ,2. When She Loved Me - Sarah McLachlan [3:05] ,3. You've Got A Friend In Me (Wheezy's Version) - Robert Goulet [2:56] ,4. Zurg's Planet [3:39] ,5. Wheezy And The Yard Sale [3:11] ,6. Woody's Been Stolen [1:28] ,7. Chicken Man [1:17] ,8. Woody's Dream [3:55] ,9. Jessie And The Roundup Gang [1:24] ,10. Woody's A Star [1:28] ,11. Let's Save Woody [2:07] ,12. Off To The Museum [1:29] ,13. Talk To Jessie [0:43] ,14. The Cleaner [1:50] ,15. Al's Toy Barn [4:00] ,16. Emperor Zurg Vs. Buzz [2:41] ,17. Use Your Head [4:18] ,18. Jessie's In Trouble [2:14] ,19. Ride Like The Wind [1:29] ,20. You've Got A Friend In Me (Instrumental Version) [3:00], ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Scéna, kdy Rex běží za autem a Pan Brambůrek ho vidí ve zpětném zrcátku, je odkaz na Jurský park, kde T-Rex pronásleduje Jeep. (novoten)
  • Auto rozvozu Pizza Planet se vyskytuje také ve filmech Ratatouille (2007) nebo Rebelka (2012), tam v podobě vyřezaného modelu. (Harroc)
  • Poslednýkrát čo Jim Varney v sérii nadaboval psa Slinkyho. Ako silný fajčiar totiž 10. februára 2000 prehral svoj boj s rakovinou pľúc a to iba v 50tich rokoch. Už v ďalšom diele Toy Story 3: Príbeh hračiek ho nahradil jeho dobrý priateľ Blake Clark. (LuiCJ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno