Reklama

Reklama

Stop That Noise

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1935, 8 min

Režie:

Dave Fleischer

Hrají:

Mae Questel

Obsahy(1)

Jedného rána otvorí Betty Boop okno svojho bytu a zistí, že už má dosť ustavičného hluku veľkomesta. Rozhodne sa, že bude nejaký čas relaxovať na pokojnom vidieku ležiac v hojdacej sieti s knihou v ruke. Zbalí si kufre, naštartuje svoje auto a vyrazí za oddychom. Čoskoro však príde na to, že ani v prírode jej nebude dopriate ticho a kľud. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jedného rána otvorí Betty Boop okno svojho bytu a zistí, že už má dosť ustavičného hluku veľkomesta. Rozhodne sa, že bude nejaký čas relaxovať v húpacej sieti, s knihou v ruke, na tichom vidieku. Zbalí kufre, naštartuje svoje auto a vyráža za vytúženým pokojom. Čoskoro však príde na to, kde je jej najlepšie. ** ()

M.E.J.L.A. 

všechny recenze uživatele

Betty se snaží uniknout před ruchem velkoměsta odjezdem na venkov, ovšem v nalezení klidu jí brání všemožná zvířecí havěť. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V tom kraválu se opravdu nedá spát a už vůbec se nadá žít. Vlaky nepřestávají jezdit a dělnici pracují jako by se nechumelilo. Město si prostě žije vlastním životem. Proto je nejlepší neprodleně odcestovat na venkov. Sice se zbavíte ruchu velkoměsta, ale nikde není psáno, že vytouženého klidu dojdete právě na venkově. ()

Reklama

Reklama