Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (629)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Moji klienti mají ženy rádi. Dovnitř a ven není moje parketa." Jakákoli atraktivní žena je okamžitě ochotna podlehnout jakémukoli neatraktivnímu muži, který po ní skutečně touží a neodflákne přípravu na lov. To mám vyzkoušeno v praxi, takže v tom si svým kolegou Hitchem rozumím. Horší je to s humorem, který mě z počátku hrozně bavil, ale pak to tak nějak začalo romanticky chřadnout a chřadnout .. až to uchřadlo. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedií "s myšlenkou", stejná třída jako Po Čem Ženy Touží, kterýžto snímek měl ovšem působit tak nějak elegantněji a decentněji (a obdivovat Helen Hunt;)). Hlavní hrdinové Hitche jsou tak o deset let mladší, nicméně jsou stejně úžasní a bohatí a také se motají v poněkud vyšších kruzích - ale holt působí jako pachatelé věkem blízcí a jsou "akčnější", viz vysílačky, vodní skútry atpd. Vlastně celý film je o namlouvacích manévrech, o snaze zaujmout, a možná budu za skeptika a cynika, jenž ztratil víru, ale myslím si, že to celé dost idealizuje. A proč ne, tenhle žánr na tom stojí, a kdyby měl každý kus vypadnuvší z filmařských dílen takhle povedený scénář a výzor a jiskru, byl by to důvod k hodně velké spokojenosti. A ještě něco zajišťuje Hitchovi plusové body - je to naprosto úžasná a úchvatná Eva Mendes, kterou si snad každý člen štábu předsevzal učinit nezapomenutelnou. V každém předvedeném modelu je zkrátka k nakousnutí. Něco podobného bylo k vidění v případě Salmy Hayek v zlodějské romanci Before Sunset, ale tam šlo o karibskou pohodu a ne o to, co při troše štěstí a dámského vkusu můžete potkat v ulicích, což činí Evíka o kousek zajímavějším;) No, dost jsme si zaslintali a je čas říct si něco o té "myšlence" - kleopatra to trefila naprost přesně - existence zaručených mechanismů není jednoznačná. Ale co si budou obě strany nalhávat? V Hitchových slovech je skryto nebo na na odiv vystaveno mnoho pravdy:) Je třeba mít se trochu k světu a starat se o sebe, neboť při prvotním pokusu o seznámení se osobnost a jiné klady bohužel moc neprojeví a často je to právě o té jedné šanci. A když není, potom je tu ještě jeden problém - když už se žena rozhodne, že se na to nemůže dívat a udělá ten rozhodný (první) krok, dost často narazí na nechápavost druhé strany, která má stejně často hrozivé rozměry:) Ale když se sejdou všechny ty nepravděpodobné okolnosti a ono to vyjde...však to znáte. Život nemá scénář a leckdy je to komedie, a tahleta fraška jménem komentář naštěstí dospěla k závěru. Pro Hitche čistých a velmi dobře pobavených 80%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $179,495,555Tržby Celosvetovo $368,100,420║ Tématicky veľmi podarená komédia, kde je stále na čom sa zabávať, bez toho aby sa muselo talčiť na praštené úlety a Will Smith z úlohou ušitou na telo. /90%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stejně jsem měl celou dobu oči jen pro, Evu Mendes. Ta omáčka okolo a hlavně obtloustlý a nepříliš úspěšný (u žen) Kevin James však dokázali být místy docela zábavnou kulisou a hlavně ty jeho některé situace (trapasy) mě opravdu doháněly až k slzám. Extra vtipností to tu sice zrovna nehýřilo, ale párkrát jsem se s chutí zasmál. Will Smith coby poradce v balení holek svou roli zvládl obstojně, což on ostatně dokázal ve vetšině filmů, ve kterých se objevil. 60% ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hitch v první polovině příjemně lechtá mé cynické sklony a nad laurelhardyovskou chemií mezi Agentem lásky a jeho otylým dobrosrdečným klientem Kevinem Jamesem padám smíchy z gauče. Andy Tennant mi po Sweet Home Alabama znovu dokázal, že mu jeho fyzicky nekontaktní romance zobu z ruky: stačí málo- jiskrný scénář, charismatický tahoun a vemlouvavý písničkový soundtrack. Jedinou pihou na kráse je tudíž burácivá řehtanda Eva Mendes, která vedle přesného Vilíka, ohrožený druh miláček mužů i žen, působí jako horší komparz s lepším platem. To neměla Jennifer Garner čas? 75% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Sedmdesátimilionová romantická komedie, mimochodem první svého druhu ve filmografii Willa Smithe (Hitch), vydělala za první víkend (11.-13. 2. 2005) vynikajících 43,1 milionů amerických dolarů (v 3575 kinech). Hitch zaznamenal tehdy nejlepší úvodní víkend pro žánr romantické komedie. Pro Smithe to byl sedmý film za předchozích devět let, který za první tři dny promítání vydělal přes 40 milionů a pátý v pořadí se ziskem nad magickou hranicí 100 milionů dolarů. Celkem jeho severoamerické tržby byly 179,5 milionu dolarů, celosvětové v součtu 371,6 mil. (imro)
  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama