Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tahle sci-fi podívaná taková nadprůměrná pohádka, ve které jsou sem a tam pěkné nápady,občas povedené efekty a i jednoduchý příběh na odreagování. Dalším plusem je Charlize, které to tu sluší i s černými vlasy. Co je dost na prd je střih v akčních pasážích, kde není pořádně vidět, co se přesně děje a kazí to celkový dojem z těchto scén. Hudba mě ničím nezaujala. Za mě 60% :) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To, že Charlize je skvelá herečka nemusí už po Monster nikomu dokazovať, no rola neohrozenej "drsnej" hrdinky sa jej vonkoncom nehodi (zato čierne vlasy sa jej moc hodia!:)))) Aeon Flux obsahuje toľko scén, ktoré poznáme z iných filmov, že mi to niekedy prišlo ako taký nevydarený kompilát. Dej je typicky "komiksový", potešilo ma akurát pár vizuálne naozaj podarených scén a to je trochu málo...V rámci sci-fi brak, v rámci komiksu tiež podpriemer... 1,5/5 ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V logice příliš děravá a dějově prostince připitomělá komiksová adaptace, která se snaží marně skrýt za cool vizuální kabátek dlouhého videoklipu, jenž však vinou nepřehledného střihu a rutinérského kamerového pojetí ztratí na působivosti už po pár minutách. Velký rozpočet ještě nedělá dobrý film, takže naleštěné město roku 2415 působí až příliš chladně a kostýmy jako by vypadly z extravagatnějšího butiku současné módy než aby reflektovaly dobu. Škoda toho, že Charlize Theron úspěšně sahá po titulu nejvíce sexy komiksové hrdinky stříbrného plátna a z Martona Csokase bude jednou při větším zájmu režisérů víc než jenom „ten, který se porval s Mattem Damonem v Bournově mýtu“, ani oni dva totiž nepozvednou laťku kvality z bahna o nic výše. I když je pravda, že závěr parafrázující jednu z prvních kapitol Bible je docela úsměvný. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživný, fádní a po logické strance příliš děravý film. Bojové scény působí velmi chaoticky a nepřehledně. Charlize Theron se mi do té role vůbec nehodila ale abych nepsal jen zápory tak jediný plus toho filmu bylo lehké pyžamo Charlie a za to davam bod navic. Jinak naprosto zbytečně ztracených 90 minut ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron opět pouze jako sexy ramínko na bizarní návrhy kostymérů. Kromě ní ještě zaujme originální výprava a pár triků. Scenáristicky je to příliš pitomé a lajdácky to nedodržuje ani vlastní logiku a pravidla. Dialogy jsou občas vyloženě neuvěřitelně tupé. Je to prostě dobře vypadající naprostá pitomost! ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)
  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama