Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Krásná westernová hudba při které musí mít každý fanoušek husí kůži. Je to podle mě jeden z nejlepších Norrisových filmů. Škoda, že Carradine nedostal víc prostoru, jinak jako bitkař se ukázal jako velmi rychlí. Nevím co víc k tomu napsat, všechno už je tu vypsané :) Snad jenom to, že je to jeden z mála filmů které by zasloužili slušný remake, protože nové generaci by se to mohl dost líbit. ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Jelikoz jsem nikdy nemel video, obesla me manie VHS kazet s dubingem jedne osoby a la "Rambo vzdé sa. Nemáš žádnó šancu!" Na tento skvost jsem okrajove narazil diky slovenske televizi a prestoze jsem stacil poprepinat jeste na jine programy, prekvapive jsem videl zrejme i ty dve zlomove sceny - vyjezd auta z pisku, souboj v karovanem svetriku. Ty wole japonec! Spaste dusi nebo vam Tarantino natrhne prdel... ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Chuck dostane nakládačku a pokaždý se zregeneruje škopkem. No docela originální... jinak ale dosti nudné. Bitky (včetně té závěrečné) docela slabé, ani akce se moc zázračná nekonala. Sice je tu pár vtipných scén (mě se například líbil asi třikrát téměř totožný záběr na vybíhající vojáky z jakýchsi kasáren, které Chuck zkosil vždycky ve dveřích a přesto tam pořád nabíhali další), ale dohromady je to prostě slabota. Hudba nicméně docela ujde. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Film, kde hraje Chuck co napočítal do nekonečna (dvakrát), nemůže být špatný. Zejména, když se v něm tentýž Chuck dokáže za volantem džípu vyhoupnout ze dna zasypané třímetrové jámy. Jistě je to snůška těch nejošoupanějších klišé, které od přechodu hranic do grotesky (milostná scéna v blátě, mrtvý pes) drží pouze Chuckův ostrý pohled, přesto je to podívaná, které nelze upřít kouzlo řízné osmdesátkové akce navlečené do klasické westernové výbavy, především ze šatníku ranného Eastwooda. Zkrátka film, u kterého se člověk baví i po letech. A možná ještě víc. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můžete Chucka zasypat i s autem pod zem, ale pak musíte počítat že vás vyhodí do vzduchu s celým barákem. Více než půlka scén je okopírovaných z různých filmů a dokonce z různých žánrů (hlavně western). Některé scény nevymyslíš (romance v bahně). Celkově to má tady Chuck s ženskýma docela zajímavý. Potěší Carradine. Béčko jako kráva, které kupodivu ukazuje Chucka ve špičkové formě. Překvapivě velmi komplexní film, protože má zajímavý děj, akci i herce. 70% ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris neskôr účinkoval v seriáli Walker, texaský ranger (od r. 1993). Producenti filmu kvôli tomu zažalovali spoločnosť CBS za porušenie autorských práv. (m.a.t.o.)
  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)

Reklama

Reklama