Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Za poslední léta nejlepší, nejbizardnější a nejvíce crazy komedie! Necelých 80 minut plné stylového humoru, skvělých hlášek a mini příběhů. Nejlepší, jak si černoch hledá práci, jak "černoch" vykrádá obchod a jak je černoch propuštěn z věznice :)) I když se to na první pohled nezdá, tak Onion mvie se snaží trošku obráceným způsobem upozornit na chování Ameriky, potažmo celého světa a jejich globálních problémů. Jde docela často do hloubky a vyvolá to nejen výbuch smíchu, ale taky důvod k zamyšlení. Cockpuncher :)) ()

boro123 

všechny recenze uživatele

Výborná satira nejen na americkou společnost, předsudky, styl zpráv, ale i spoustu dalšího. To vše úderné (jako cockpuncher:) bez jakýchkoliv zábran. Najdou se i slabší momenty a celkově se to ani příliš nedá považovat za film, ale tak jak u tohohle sledu "reportáží" jsem se už dlouho u žádného filmu nepobavila...kdo by měl zájem, tak na youtube se dá najít spousta videí od onion news http://youtube.com/user/TheOnion ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych, že jde americkou kulturu parodovat tak snadno. Některé vtípky jsou fakt přesné, některé očividně křečovité snahou pobavit za každou cenu aspoň někoho, ale naštěstí těch prvních převažuje víc. Zvlášť Steven Seagal se sebeparoduje naprosto dokonale. Musím taky pochválit parodii D&D (tady teda W&W, jo a r.i.p. Gary...). Ovšem co mě dostalo byl Pedobear v bleděmodrém. A kočičí řízky. A wiggeři. A negro community. On vlastně ten film nebyl zas tak špatný, ale myslím, že by mu líp slušelo nějaký rozkouskování (přeci jen jednotlivé scény jsou "skeče" a jediné co je spojuje je moderátor a když jsou občas prostřihy na ně v jiné situaci. Pochopitelně nemůžu zapomenout na nábor do protichůdných armád. Tak jiné a tak stejné. Závěrečný povinný proslov jsem přetrpěl a ten prapodivnej teleshopping taky. I když stálo by za to to udělat "počesku". Eva a Vašek na stříbrném plátně - no nezní to jako pohádka? Ne, máte pravdu, nezní. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Fuuuha tak krutá vec, síce žiadny dej to je pravda, ale je tu veľká kopa strašných haluzí, ktoré stoja za to, proste ako si kruto robia prdel z veľmi vážných či už celosvetových alebo ľudských problémov ma vzalo, prosto krutózna nádielka krutózneho humoru, trochu ma sklamalo že Seagal sa na to dal, komédia mu absolútne nepristane a k tomu si tam robí haluz sám zo seba, ale zase treba uznať, že jeho COCKPUNCHER bol úplne brutálny :D:D:D ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Politicka, spolocenska a popkulturna pseodosatira, ktora by mozno ako tak fungovala, ak by bola rozdelena do viacerych casti. Ako suvisli hoc aj 80 minutovy film nefunguje, po par vtipnych skecoch a prvotnom nadseni, nastava vytriezvenie a v konecnom dosledku nuda. Treba vsak uznat, ze niektore napady boli velmi vydarene. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama