Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (503)

klerik 

všechny recenze uživatele

Efektnejšie, krvavejšie a stupídnejšie ako jednotka. Plochosť postáv ostala zachovaná, len Kate je teraz trochu výraznejšia (na čom sa zrejme podpísala erotická scéna a kamera ťažiaca maximum z jej peknej tváre). Rovnako ako v jednotke aj tu Wiseman pracuje so "scenárom" vystavanom na legende z minulosti, do ktorej sa Selena zapletie. Takže opäť tu nejde o hlavnú hrdinku, ale o vedľajšie postavy. Počas filmu som sa nezbavil otázky "PREČO SA SAKRA VŠETCI MLÁTIA A STRIEĽAJÚ?!" Minimum ozrejmenia konania postáv, maximum feelingu. Na rozdiel od ULTRAVIOLET je to aspoň decentnejšie natočené, ale film nedokáže (možno až na výstup Dereka Jacobiho) vtiahnuť diváka do deja či nebodaj akcie... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Stále rovnako blbé a neoriginálne ako prvý diel, ale... niečo sa zmenilo. Kate už nie je taká studená, Speedman taký nesympatický (dokonca to medzi nimi konečne aspoň trošičku iskrí), Wiseman dokazuje, že predsa len vie natočiť obstojný adrenalín. Jednoducho som sa bavil a to ma po úbohej prvej časti nesmierne prekvapilo. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po prvním ne moc vydařeném díle překvapení, jasně film není mco originální ani chytrý, ale je poměrně akční o stále se tam oproti jedničce něco děje. Do hororu film moc nezasahuje snad kromě hlavních postav, jedná se spíše o rize akční film, s pár pěknýma momentama. Moje hodnocení je vyšší možná z toho důvodu že z jedničky jsem byl poměrně otráven co se zábavy týče. Backinsale dostala přiláhavější obleček a je zatraceně sexy a poměrně slušně i hrají. Efekty jsou moc fajn, jen ta přeměna ve vlkodlaky je strašná. Tohle tvůrcům evidentně moc nejde. Každopádně když se chcete bavit, vypněte mozek, vezmete si chipsy a pusťte toto LEPŠÍ pokračování. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

kate beckinsale je krásna, šetrenie na tom, že sa točilo v Maďarsku sa prejavilo na tom, že podobne ako v jednotke sú efekty efektné, aj keď v jednotke mi prišli efektnejšie. Celkovo však - hovadina. Na tretí diel už radšej ani nepôjdem, pretože ten už scenár asi mať nebude už vôbec. V tomto pokračovaní sa ešte aké také náznaky scenára (i keď mizerného) nájsť dali. Režisérovi patrí moja vďaka za jedinú jednu vec - že ukázal pekné telíčko krásnej Kate sťaby Selene. Ale inak alogická a na akčný/fantasy/horor pomerne nudná popcornová vyumelkovaná záležitosť. S jednotkou som bol teda spokojnejší ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Diel lepší ako prví . Mne osobne sa to páčilo viac kvôli samotnému deju, bol viac záživnejší, akčnejší a aj lepšia natočený............... Soundtrack Marco Beltrami: 1. The Undertaker - Puscifer ,2. Morning After - Chester Bennington vs. Julien-K ,3. Where Do I Stab Myself In the Ears - Hawthorne Heights ,4. To The End - My Chemical Romance ,5. Vermillion Pt 2 - Slipknot ,6. Burn - Alkaline Trio ,7. The Last Sunrise - Aiden ,8. Bite To Break Skin - Senses Fail ,9. Her Portrait In Black - Atreyu ,10. Washing Away Me in the Tides - Trivium ,11. Eternal Battle - Mendozza ,12. Our Truth - Lacuna Coil ,13. Cat People (Putting Out the Fire) - Gosling ,14. Why Are You Up - Bobby Gold ,15. Suicide - Meat Beat Manifesto ,16. HW2 - Cradle of Filth , ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Na začiatku sa dozvedáme, že lykan po smrti naberie ľudskú podobu, avšak počas scény v kláštore sa toto pravidlo ignoruje. (johnsnow)
  • Vzhledem k natáčení v Maďarsku se na scéně často objevuje nápis „Vigyázat“, což v překladu znamená „Varování“. (imro)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama