Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo mám na to povedať. Pri sledovaní "Barnyard" som cítil ako prichádzam o mozgové bunky a ako stupidita celého filmu zabíja akúkoľvek inteligenciu. Je tu tak veľké množstvo nezmyslov, že neviem ani kde mám začať. Možno by som mohol tým, že naši hlavní hrdinovia sú mužské verzie kravy. A zámerne to hovorím takto, lebo ich nemôžem nazvať býkmi. Tí totiž nemajú vemená. Okrem toho tie hnusné, hnusné animácie, na ktoré som sa nezvládal dívať. Dialógy sú úplne mimo, postavy sú otravné a dokopy film nie je podľa mňa určtený pre nikoho. Pretože je to stupídne na takom leveli, že pri sledovaní musíme všetci ohlúpnuť minimálne o 20 rokov. Toľko nezmyslov pokope v jednom filme som asi nikdy v živote nevidel a keby som mal decká 7+ tak im toto nepustím nikdy. Nie je nič, čo by som tu vyzdvihol. Proste totálny animovaný debakel. Hodnotenie: F ()

hrabě_olaf 

všechny recenze uživatele

Americký pohled na to, jak najít sebe sama a přitom se trochu pobavit, aneb další 3D moralizující nuda. Animace se trochu podobá Wallace a Gromitovi (ale opravdu jen trochu), zvířata se chovají jako rozumující lidé, padouši a hodní (příp. napravení) jsou předem dáni. Do toho všeho zní ryčná hudba, zvířata pášou neplechu a lidští zástupci jsou „natahováni“ hrdiny. Abych jen neshazoval, pár fórků se tam najde – třeba ten po honičce autem. Co dál? Toť vše… S bídou - 25% ()

Reklama

Ridick 

všechny recenze uživatele

pribeh party kravy, kt. nemysli na nic ine ako robit vselijake sialenstva sa postupne meni na vodcu. ako inak, nic nove pod slnkom, je to len dalsi animak s odpornou animaciou, co by sa uz dnes nemalo stavat. dej je jednoznacny, pretoze aj dieta bude vediet co sa na konci stane, ale musim pochvalit niektore scenky (party v stodole boli fantasticke a hlavne usmevne). ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Zvířata na farmě choděj po dvou, po nocích se bavěj a dělaj mejdany, ale jen když se farmář nedívá nebo už spí. A když náhodou něco zahlídne, tak to pěkně odskáče – docela humorná scéna. A občasnej humor je jeden z mála kladů tohohle filmu, protože jinak je to spíš zklamání. Příběh nijakej, hudební čísla průměrný, animace nehezká a Oedekerkova posedlost kravskýma cákama už začíná bejt podezřelá... Kdyby mě bylo deset let, asi by se mi to taky nelíbilo. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Docela velké zklamání - hnusná animace, nulový příběh, ani takový ty klasický klišé se tu nepodařilo slušně prodat. Bejci vypadající jako krávy radši no comment, musel bych si myslet, že v Americe jsou všichni úplní dementi. Co zbývá? Pár slušných vtípků, líbila se mi proměna stodoly když sedlák usnul a chlupatá koule pařící na Rednex. Jinak slabota. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)

Reklama

Reklama