Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

otík 

všechny recenze uživatele

Když napíšu, že je to uvalená americká komedie s přiblblými bratry v podání J. Knoxvilla a S. W. Scotta, prsatou kráskou Jessicou Simpson, přitroublým záporákem Burtem Reynoldsem a mnoha nablýskanými auty v jakémkoli technickém stavu, asi budeme doma. Jde skutečně o hloupou a primitivní zábavu, jejíž cílem je evidentně bavit náctileté publikum, které jim to možná sežere. My, poněkud už protřelejší filmovým životem, však už jen kroutíme hlavou a říkáme: „Proč, řekněte mi proč se točí stále takové blbosti?“ No nic, alespoň že to pěkně vypadá a je stále se nač se dívat. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vynikající akčně komediální snímek ve svižném tempu. Jsou tu dokonalé hlášky a záběry obou "bráchanců", vše dokáže perfektně vyřešit jejich krásná sestřenka a abych udělal nějaký rozumný závěr: Parádní akčňák s humorem, vynikající oddechovka a já jako divák jsem se dokonale bavil! Nejsem si jistý, ale mám za to, že antracit (černé uhlí) se těží v podzemních dolech a v povrchových dolech se těží lignit (hnědé uhlí)., přičemž ve filmu student na univerzitě identifikuje vzorek jako černé uhlí a na PC ukazuje jak vypadá povrchový důl... ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Slušný výplach za tři hvězdičky s odřenými nárazníky, který v mých očích drží hlavně vypilované automobilové honičky a parádní dávka energických a ďábelsky coolózních záběrů na kvílející gumy. Ale scénář by asi nemohl kandidovat na cenu Sazky. "Nadčasové" fóry bych vypíchl s dobrou vůlí tak z pěti scének, Scott má na odpalování hlášek zhruba dvacetiprocentní úspěšnost (tři home-runy) a Knoxwille je sice sympaťák, ale štáb ho evidentně nechal fidlat jen na druhé housle. Nebýt totální stylovosti a rychlých aut, byl by křest filmových "Dukes" katastrofou. Takhle je s bratranci a rošťandou Daisy sranda alespoň průměrná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Body za Jessicu, která je zde neskutečně sexy, body za... no, je fajn, že je zde Burt Reynolds a člověk ví, že žije, i když pravda, už je to nějaký čas od natočení filmu, ale jinak mě tahle komedie prostě nenadchla. Johnny Knoxville a Seann William Scott vypadají jako zajímavá dvojka, ale tady mi prostě vadili. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebojím se tento film označit za hovadinu a to od prvních vteřin. Duo Seann William Scott a Johnny Knoxville mi do not opravdu nehrálo a nebýt sličných žen asi bych to nedokoukal (vlastně asi dokoukal páč jsem byl zamčen v autobuse kde to promítali takže jsem neměl jinou možnost). Nicméně je to blbost která se sice vážně opravdu nebere, ale příběhově je to jak céčkový film z osmdesátých let. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)
  • Auto, kterým se prohánějí hlavní hrdinové je oranžový Dodge Charger z roku 1969. (Stocki)

Reklama

Reklama