Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání se seriálem mi film přišel poněkud suchý a plný laciných vtipů, které se v tak velkém množství nedaly dost dobře strávit. Zápletka také celkem průměrná a na celovečerní film lehce nedotažená. Cestování časem byl jistě oživující prvek, ale nic víc mi na náladě při sledování nepřidalo. Celkové hodnocení tak uvízlo někde mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Tedy solidních 70% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Creator: Matt Groening, Developer: David X. Cohen, Teleplay: Ken Keeler .. Mám mírné rozpaky. Podobně jako v Simpsons Movie je děj proložen těmi nejaktuálnějšími posměšnými narážkami (FOX, internetový spam, ochrana osobních údajů, globální oteplování včetně hlasu hostujícího Al Gore:-*) nebo spousta klasických (200X vs 300X, vědecké poznámky, xx-násobné cestování časem vše v absurdních souvislostech) či kultovních (Terminator, Star Wars) sci-fi motivů. Ano, místy se mnou sice smích otřásal, ale na nejvyšší příčky tento epizodní slepenec, protkán společnou linii jaksi nemá. Futurama zkrátka vyčpívá o něco dříve než genialita Simpsons, jelikož zatímco ti se šestou sérii odráželi k několika následným vrcholným sériím, zde ten odraz prostě nevidím.. Jako jednorázovka přesto ucházející a servírování několika dílů v podobě „pseudo celovečeráků“ originální.. 70%. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Ze začátku jsem si nemohl zvyknout na anglické hlasy, poněvadž znám jen dabing. Poté mi občas vadila přespřílišná zamotanost a přeplácanost. Na druhou stranu film obsahuje spoustu naprosto skvělých vtípků a možná se jeho kouzlo projeví až při dalším shlédnutí... Takhle to vidím na 3 a půl * s tím, že se asi přikloním dolu... ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně natažená jedna epizoda do jednoho celovečeráku a to znamená, že všechny vtipy a hlášky se rozplynou a jenom koukáte a čekáte, jestli se vůbec budete smát. Nejlepší hlášku měl asi můj oblíbený Zoidberg, možná dvě, Bender zklamal a o Fryovi nemluvě. Vcelku hezká byla zápletka s Larsem alias Fryem No. 2. Jinak slabota, ale stejně se na to dalo koukat! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Návrat pro někoho takřka legendy se dle mého nejspíš nekoná, ale jako snaha autorů obnovit tento, dle mého povedený seriál, i když kam se hrabou Simpsnovic rodina, je opravdu sympatická. Nemůžu se zbavit dojmu, že sleduju jen poněkud prodlouženou epizodu. Teď už jen zbývá doufat, že Futuramu obnoví a řada fanoušků zamáčkne slzu. Samotný nápad v tomto díle rozhodně je, i když je dost nelogický, ale to se tady neřeší. Hlavní je zábava a ta rozhodně k Futuramě patří. Bender, hlavní a moje nejoblíbenější postava zde dostává hlavní slovo i když je většinu času zaspamovaný. Nevadí, jsem rád, že se po dlouhé době vrací na střed dění, přestože tak nechlastá a nekouří jako dříve. Alespoň je vidět, že autoři jdou s dobou a snaží se překvapit a potěšit nejen fanouška co možná nejzářivějším příkladem. Těšil jsem se na tento film a dostal jsem tolik kolik jsem chtěl teď jen doufám, že takových dílů bude více v budoucnu. --- Ti vypatlaní kreténi, kteří nás zrušili, byli sami vyhozeni za neschopnost! A nejen vyhozeni! Taky zmláceni! A pořádně! Vlastně většina z nich svým zraněním podlehla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama