Reklama

Reklama

Obsahy(1)

20 letý Nishi je lama a srab. Když si ale nechá vystřelit mozek z hlavy, rozhodne se, že si urve svojí druhou šanci... A skončí v břiše velryby. Film Mind Game je dalším snímkem produkční a animační společnosti 4°. Pohodlně se usaďte a nechte na sebe působit šílenou hru vzešlou z mysli tvůrců tohoto filmu. (Skejpr)

Recenze (42)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Chápu vítky, že druhá část filmu může být pro někoho nuda po bombastickém začátku a automobilové honičce, ale druhá polovina je naprosto podstatná k tomu, co se film snažil říct o hlavní postavě. A na to, že se víceméně "nic nedělo" to stále bylo neuvěřitelně zajímavé. To řečeno - asi nikdy neuděláte napínavý film o tom, jak je někdo zaseknutý v životě na jednom místě. Tohle je ale sakra blízko. Zkrátka mind game o smyslu života vesmíru a vůbec. A scéna s Bohem je úžasná. ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Zdanlivo nezmyselná úvodná montáž všeličoho, evokuje rovnako silný " Čo to akože má znamenať? " pocit, ako tá istá montáž v závere vyvoláva záplavu krásy, štastia a radosti. Tento film si veľmi cením a určite patrí medzi to najzaujímavejšie čo som videl, a to nielen na poli animovaného filmu. UPDATE: Po treťom zhliadnutí nachdádzam chyby, a znižujem na 4 hviezdy,no napriek tomu film ostáva blízko môjmu srdcu, a vážim si jeho posolstvo a celkové spracovanie. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Nebyť úžasného záveru, a záverečného epilógu, odsúdil by som to ako graficky úžasnú nudu (čo toto anime koniec koncov aj je). Uletenosti tohto typu mám rád, no rád v nich aj nachádzam zmysel, no v tomto prípade to až na samotný záver bol iba výbuch surreálnych nápadov, ktorý príliš nedrží pohromade. Plné hodnotenia chápem, no ja som prehĺtal občas naozaj zťažka. (7/10) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tu rákosnickou animaci jsem se už naučil tolerovat. Taky bych ještě snesl, že to nakonec nedalo smysl, pokud by to bylo dobré aspoň v průběhu (Revolver od Ritchieho). Tohle ale byla totálně dementní sračka bez jakékoli logiky, vysvětlení a vlastně všeho, co má dobrý film mít. V popisku je toho spousta, ale hodí se tam pouze Píčovina. 15% ()

Daweflip 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je nerozhodný a ustrašený mladík, který zoufale touží po své lásce ze střední školy, ale nedokáže se k ničemu rozhoupat. Ani tehdy, když jeho milá čelí hrozbě znásilnění, není schopen jí pomoci a místo toho se klepe za rohem zabalený do klubíčka. Jeho strach a nerozhodnost jsou také příčinou jeho smrti. Tváří v tvář skutečnosti, že jeho život definitivně skončí už po 20 letech, se rozhodne bojovat ze všech sil o druhou šanci. Dostává ji a jeho život se mění o 180°. Brzy poté jej náhodou spolkne obrovská verlyba a začíná ta pravá podívaná... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Masaaki Yuasa v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama