Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

hippyman 

všechny recenze uživatele

prostě nic víc ani míň než úsměvná komedie s klasicky jasným průběhem, což jí ale paradoxně vůbec neubírá na jejím kouzlu... amanda bynes je dobrá, i když se občas pitvořila až moc, a ani samozřejmý hepáč nezklamal, jednoduše mile blbý snímek, takže v součtu andy fickman odváží vydřené tři body a konečné skóre 60%. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Na mňa až moc naivná komédia, ktorá má aký taký vtip a nepôsobí až tak trápne, aj keď mnohé scénky boli pod úroveň. Viola sa na Sebastiana nepodobala takmer vôbec, takže mini-katastrofa. Herecky a dejovo je to mierny podpriemer, ale je to milá komédia, na víkendové doobedie postačí. Trojku, ale nedám, to je už moc. 45% ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Chápem, že keď sa povie Amanda Bynes väčšine sa prekrútia bulvičky a naskočí vyrážka po celom tele. A keby ešte niekto povedal Amanda Bynes vo svojej najlepšej hereckej forme tak príde už len kŕč a smrť udusením. Či už od smiechu alebo zúfalstva. Tak ideme na to: Amanda Bynes predvádza svoj životný herecký výkon a myslím to vážne. :D Dosť vtipná teencom. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda někdy přijde den, kdy si Amanda Bynes zahraje v normálním filmu. Tady se to každopádně ještě nestalo. Jednou by si to zasloužila, není sice jako herečka nic extra, ale hrát pořád v takových blbostech nemůže dělat člověku dobře. Příběh už klasicky středoškolsky zoufalý, ale za pár úsměvných situací si to 2* zaslouží. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama