Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne bláznivá parodujúca vtákovina, ale až tak moc, že to často vyvolá neovládateľnú vlnu smiechu :) Paroduje sa tu snáď všetko. Od Žhavých výstrelov, Prci prci.... až po Americkú krásu (mimochodom tá scénka ma dostala do kolien :D). V niektorých scénkach je možné zachytiť aj náznaky inteligentného humoru alebo americkej sebareflexie (napr. v scénke s jediným černochom na večierku). Konštatovanie o tejto blbinke sa dá preto zhrnúť do jednej vety: "Tak hlúpučké, tak bláznivo výstredné, tak trápne... až je to zábavné a vcelku vtipné." Myslím si však, že na to, aby ste si túto vtákovinu naplno užili, potrebujete mať napozerané všetky filmy, ktoré sa tu parodujú. Inak tu vtip v mnohých gagoch stráca zmysel a prechádza do nechápavosti alebo trápnosti. 65/100 ()

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi * a odpadem. Nakonec jsem své hodnocení zaokrouhlil dolů, a to ze dvou důvodů. Zaprvé, ačkoliv to nebylo vyloženě trapné, zasmál jsem se asi jenom třikrát (hlavní hrdina poprvé přichází do školy, černoch, co je v písni jenom proto, že je černej a hlášce "Dáme si to ve třech") a zadruhé mi to nepřišlo jako parodie, ale prostě jako "another teen movie", protože si tvůrci neuvědomili, že pokud chtějí něco parodovat, měli by mít alespoň o trochu více invence než tvůrci toho, co chtějí parodovat. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Tainted Love - Marilyn Manson [3:21] ,2. Never Let Me Down Again - Smashing Pumpkins [4:00] ,3. Blue Monday - Orgy [4:26] ,4. The Metro - System Of A Down [2:59] ,5. But Not Tonight - Scott Weiland [4:50] ,6. Message of Love - Saliva [3:48] ,7. Bizarre Love Triangle - Stabbing Westward [3:43] ,8. 99 Red Balloons - Goldfinger [3:50] ,9. I Melt With You - Mest [3:19] ,10. If You Leave - Good Charlotte [2:45] ,11. Please Please Please Let Me Get What I Want - Muse [1:58] ,12. Somebody's Baby - Phantom Planet [2:52], ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)
  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)

Reklama

Reklama