Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (353)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Malinko překvapivě musím konstatovat, že se jednalo o celkem solidní animák. Pár vtípků padlo na úrodnou půdu. Nejmileji mě překvapil příběh, který byl vážně pěkný. Snímek nabízí a zakládá svůj humor především na hledání rozdílů a paralel mezi včelím společenstvím a světem lidí. Trošku tomu možná chybí pořádná zápletka, ale to nechť vezme čert. Poselství si snímek nese. Děj má spád. A vůbec, celkově se jedná o snímek, který zřejmě ocení malí i velcí. Za mě tedy dobré. Dokonce i ten ošklivý ksichtík Renée Zellweger zde vypadal k světu. Člověk by ji tady ani nepoznal. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky tatanapope. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Sem tam se vtípek poved a vzhledem k tomu, že Nova měla včelí nedělní odpoledne a předchozí Cena medu (starší český film, totálně zprasený) byla ještě větší nuda, i když jsem to naštěstí neviděla celé, tak tohle ještě šlo. Ale v rámci animáků horší průměr. Malé děti by to mohlo dost poznamenat, kdyby tomu snad věřily. :-) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Animace 7/10/// +dobrá animace lidí, pěkná hudba, akčnější scény mají spád, roztomilí byl svět včeliček, podobný tomu našemu -pomalejší rozjezd, trochu slabší animace postav (včel), méně humorné, více vsází na příběh a moralizování/// Mě se to spíš líbilo, ale je faktem, že konkurence je velká a Pan Včelka v ní trochu zapadá. Nicméně hlavní postava je fakt pořádněj včelák se srdcem na správném místě. Děti se budou bavit a dospělé to neurazí. Prostě pohodový animák./// Celkem 69%/// ()

themic 

všechny recenze uživatele

Tohle se řadí mezi ty příjemné a snesitelné animované oddychovky. Příběh docela vtipný, žel někdy je to až moc přitažené za vlasy a ty postavičky nebyli moc originální. Občas se i člověk zasměje nějakým těm vtipům, kterých tam je jen po skromnu. Film jde, není to úplně nejhorší. Zpracování se taky docela povedlo, nejlepší tam byl Sting.:) Animovaný B-film jak už tu někteří psali, prostě průměr. Hodnotím 55% ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Ďalší z animovaných výplachov pre tých najmenších. A úprimne povedané, veľmi milo som sa prekvapil. Kvalitného humoru je síce pomenej, a obstarávajú ho výlučne nápady tvorcov, tých je ale strašne veľa. Práve nálož nápadov a príjemná atmosféra robia z Pána Včielku milú a prepracovanú záležitosť. Animácia sadne okrem detičiek asi málokomu, ale dá sa na to pozerať a celkovo to výborne zabaví. (70%) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy Barry stíhá auto, jedoucí na včelí farmu, má co dělat, aby vůz dohonil. Když však poté letí letadlem, jeho přátelé z úlu jej bez problémů stíhají. (Terva)
  • Medveď, ktorý sa objaví na súde, je až na farbu srsti totožný s medveďom z filmu Za plotom (2006). (ČSFD)
  • Zatímco v běžném animáku se vyskytuje v průměru kolem třiceti mluvených rolí, v Panu Včelkovi jich napočítáte pětasedmdesát. (Siriuss)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama