Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

lennyd 

všechny recenze uživatele

V anglické královské rodině vždy po svém majiteli dědí jeho kocour. To ale nechce lord Dargis dopustit, a dělá vše pro to, aby se starého kocoura zbavil. Shodou okolnosti do Londýna míří i Jon (Breckin Meyer), aby požádal svoji přítelkyni Liz (Jennifer Love Hewitt) o ruku. Možná je to jejím povoláním (veterinářka) nebo vrozenou žárlivostí, jede s Jonem i jeho kocour Garfield, aby mu sňatek rozmluvil (rozmňoukal). A jakto tak už bývá, nastane zmatek a Garfield je zaměněn za královského kocoura, který musí snášet "lidské" zacházení a naopak Garfield musí zabránit zrádnému Dargisovi, aby se jej zbavil ... První Garfield vycházel ještě z podstaty samotného Garfielda, ale dvojka je už jen hezky animovaná pohádka. Od prvního okamžiku je naprosto (do detailu) jasné, jak vše dopadne, takže se nelze ubránit určité nudě. Což o to, kocour i ostatní zvířátka jsou docela hezká, ale všechno je takové .. statické. Víc než dvě hvězdičky a to jen za krásnou Jennife Love Hewitt.. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Ohromna sranda, to predovsetkym priblizne tak na tri. Tak preco som ich nedal? Nemozem, sranda nie je vsetko a v tomto pripade sa rezia spoliehala na svojho jedinecneho kocura. Co sa vsak tyka ostatnych faktorov ako napriklad herci, ty boli uplne mimo a taktiez i mnoho dalsich protigarfieldovi hrajucich argumentov. To ja jednoducho nemozem, aj ked tej srandy bolo za dost. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Upřímně, po tom, co kritika strhala první filmový počin s Garfieldem v hlavní roli jsem nevěřil tomu, že se objeví jeho pokračování. Diváci však názor s kritiky nesdíleli a film slušně vydělal a bavil nejen děti po celém světě. A jsem rád, že se druhý díl objevil. Bavil jsem se náramně a to i přes to, že kritici opět trousí mezi zuby hanlivá slova. Copak v dnešní době nemůže film POUZE bavit? Zvlášť takový, který je určen hlavně menším divákům? Co na tom, že dějová linka pokulhává, postavy jsou nevyvážené a Jon s Liz nedostali tolik prostoru, kolik by zasloužili? Tento film je tady proto, aby pobavil. Je tady proto, aby se děti smály a rodiče nenudili (hm, přemýšlím, zda se nějaký rodič nudil, pokud si ale pamatuji, sál se bavil NÁRAMNĚ). ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá poloanimovaná komedie, která mohla být na můj vkus srandovnější. Většina zvířecích hrdinů mi přišla nevýrazná, tím pádem i jejich humor byl slabý. Ovšem najdou se i vyjímky jako třeba Garfield. Fascinuje mě, jak je ten koucour zdechlý a rozmazlený a taky se mi libí jeho pohodlné chování. Příběh byl spíše průměrný, nicméně záplatky, kdy dojde k záměně dvou kocourů slibuje slušnou podívanou. Závěr není nijak nečekaný, ovšem jiný i třeba překvapivější konec by zde neseděl. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to tak ako jednotka, ale stále som to dopozeral bez ujmy na zdraví. A osobne si nemyslím, že je to zas o toľko horšie ako niektoré Disneyho animáky čo sa tu pohybujú v červenej farbe a sú vychvaľované do nebies. Je pravda, že vtipov ubudlo a niektoré sa opakujú. Zápletka a príbeh nie sú príliš strhujúce. Ale pozornosť si film aj kvôli veľmi krátkej dĺžke 70 minút udržal a na jedno pozretie ušiel. Priemer. 55% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Znalci Garfielda určitě ocení, že Liz konečně přijme Jonovu nabídku sňatku. Do vítězného konce to dotáhl po více než dvou letech komiksového snažení. (imro)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)
  • Carlylejský zámek, sídlo Garfieldova dvojníka, je ve skutečnosti zámek Howard ve Velké Británii. (ČSFD)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama