Reklama

Reklama

Zoom: Akademie pro superhrdiny

  • USA Zoom (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Před mnoha lety sponzorovala americká armáda tým superhrdinů, který bojoval proti zlu. V jeho čele stáli Jack Shepard, známý jako super rychlý Kapitán Zoom, a jeho bratr Connor jako Concussion. Během pokusu znásobit jejich schopnosti, kdy byli vystaveni paprskům Gamma 13., se Concussion stal silnějším, současně se však obrátil proti svým kolegům. Všechny je zabil a napadl i bratra. Boj skončil explozí, během níž Zoom ztratil své schopnosti a jeho bratr byl vržen do jiné dimenze. O třicet let později zjistí doktor Grant, vedoucí projektu, že se Concussion vrací. Generál Larraby rozhodne o vytvoření nového týmu. Grant donutí zahořklého Jacka, aby se k projektu přidal jako poradce a instruktor. Jenže sestavit tým nebude tak snadné, protože mladí adepti na superhrdiny mají schopnosti spíš kuriózní než užitečné. Nakonec se členy stanou sedmnáctiletý Dylan West, který dokáže být neviditelný, šestnáctiletá Summer Jonesová s telekinetickými schopnostmi a dvanáctiletý Tucker William, jenž dokáže zvětšit libovolnou část těla. Výcvik postupuje stále rychleji a vyjde najevo, že Dylan je jasnozřivý. Díky tomu dokáže odhalit fakt, že jsou pro generála Larrabyho jen návnadou k odlákání Concussionovy pozornosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Tohle je smutné, měli Tima Allena, Chevyho Chase a výborný námět... a dopadlo to příšerně. Infantilní, naivní gagy jak pro pětileté děti, hloupý patos a nesmyslné zvraty děje. Obtloustlý Chevy Chase zredukoval svoji komiku na pouhé poulení očí a Tim Allen působí co chvíli bezradně nad stupidními dialogy :o( ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Superhrdinové pro děti. Celý film je prakticky o ničem, výcvik je nudný a závěrečný souboj rozhodně neodpovídí předcházejícímu vyhrožování, navíc všechno slouží jen výchovnému aspektu, kde se obligátně mluví o rodině, přátelství, odlišnosti atd. Jediná sympatická postava je malá blonďatá holčička, která dokáže občas vyvolat i úsměv na rtech. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Do odpadu to bohužel hodit nemůžu. To bych byl proti svému samotnému přesvědčení. Ano, je to kravina roku. A upřímně si myslím, že to děcka musí spíše zblbnout, než je nějak poučit, nebo alespoň teda pobavit. Těšil jsem se na C. Cox, pro kterou mám slabost, ale ta tu hrála takovou kravku, že se mi ani trochu nelíbila. K. Mara zase naopak potěšila. Hrála sice 16ku, ale z její krásy neubylo ani trošku. Ke scénáři a vůbec filmu se nebudu vyjadřovat, už vůbec ne k T. Allenovi. Tento film nikdy neměl vzniknout, a tím spíš ne, když mají mimina zachránit svět. Ještě trochu arogance, neslušnosti, drzosti a čeho všeho do našich dětí rvěte, jen tak dál.... ** snad a pouze za ty zelené šaty :). Tam to CC fakt seklo. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Nestává se že by mě film o superhrdinech nezaujal,leč stalo se.Tento snímek nám dokazuje že takovéto filmy musí mít jasně daný cíl,protože tady žádný není.Máme tu komediální herce,kteří už ale v současnosti nejsou vtipní.Dětské hvězdy stoji za….snad jen Kate Maru zmíním a to jenom kvůli budoucímu angažmá v House of Cards.Triková stránka je žalostná,bitvy trapné.Čeho je mi líto jsou dospělí účastníci kteří se tomu propůjčili,ukazuje to jejich kariérní úpadek v tomto století. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená komedie, která je založená jen na sledu ukázek schopností jednotlivých postav, bez jakéhokoli propojení, hereckých výkonů, dobrého scénáře či čehokoli jiného co by v dobrém filmu nemělo chybět. Je to naprosto o ničem, a jednu hvězdu dávám za pár světlých momentů, kterým se dalo i zasmát. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Kingmanu v Arizoně v USA a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama