Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si závod NASCAR Daytona 500. Každá jeho ujetá míle je jako jedna minuta nezáživné McKayovy komedie, kdy co je teplé, to je směšné (krom zahřátých pneumatik), Ferrellův humor se šourá na jedničku rychlostí 42 km/h, Reillyho stojí se zadřeným motorem a jediný, kdo je schopný zařadit alespoň druhý rychlostní stupeň, je Cohen. Stejně nudné jako okruhové závody těch barevných autíček.. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Umět si sám ze sebe udělat srandu není jednoduché a z mého pohledu si v tomto filmu udělali Amíci sami ze sebe slušnou prdel a většina scén je tak pravdivých, jak jen absurdita jednotlivých situací dovoluje. Vše navíc v atraktivním prostředí závodů NASCAR (dobře a dynamicky nasnímaných), které jsou jednou z nejmilejších kratochvílí našich amerických kompadres. Přidejme nádherně "dementní" podání Willa Ferrella (někdy si říkám, jestli je něčeho víc vůbec schopen) nebo francouzský přízvuk S.B. Cohena a máme tu (i přes nevyužitý potenciál M.C.Duncana) slušnou porci nefekální zábavy. 80% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film provázely si myslim docela dobrý ohlasy z Ameriky a taky za něj mluví výdělky. Ale mě se to teda moc nelíbilo. Jo dobře pár zábavnejch scén to má, ale podle mě ten kdo měl tenhle film táhnout, ho spíš sráží do kolen, protože Will Ferrell, jak už sem si několikráv všimnul, hraje pořád stejně, pořád stejný pohyby, ksichty chování a mě to prostě už nepřijde zábavný, takhle si fakt nejlepšího komediálního herce, jak byl několikrát označenej nepředstavuju. Prostě opakovanej vtip už neni vtipem a tak, když po několikáty Ferrell pobíhá ve slipech, tak mi to přijde už spíš trapný. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chalani, som vám za to vďačný, lebo ste to mysleli dobre. Aj keď to bolo zvrátené a úchylné.“ Typický prípad, kedy je trailer vtipnejší, než samotný film. Kým pri traileri som si hovoril „to bude super komédia, tú musím vidieť“, nakoniec VÔBEC nebola až taká super. Zbožňujem všetky tie strašné kecy Willa Ferrella. To, ako ich prenáša so smrteľne vážnym zápalom, akoby chcel získať minimálne Zlatý glóbus (nie za komediálny, ale dramatický výkon). Ale tentoraz to nevyšlo. Príbeh je slabý, mnohé postavy nudné, niektorí herci dokonca rozpačití, celé to nedrží dobre pokope, mnohé vulgárne scény akoby sa za svoju vulgárnosť hanbili (čo je strašné) a automobilové preteky mi nič nehovoria. Pár svetlých hlášok („Nedaj sa znepokojiť mojou erekciou, nesúvisí s tebou.“), dialógov („Nemôžete mi predsa hovoriť takéto veci!“ – „Môžem, je to zakotvené v Ženevskej dohode.") a scén (imaginárny oheň, invalidné kreslo, puma) to ale má. Každopádne po ZOOLANDEROVI a HLÁSATEĽOVI SPRÁV: PRÍBEHU RONA BURGUNDYHO sklamanie a palec dole. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adam Mckay je vcelku slušný režisér komedií a hezky mu napomáhá Ferrel, který je kdykoliv pro něj k dispozici. Nejsem fanoušek nascar závodů, tedy tahle zápletka mě příliš nezajímala, ale potěšil Cohen v roli teplého Francouze a najde se zde pár slušných hlášek, ale ta stopáž je zbytečně na komedii natažená. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

Reklama

Reklama