Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľké prekvapenie! Myslel som si, že sa bude jednať o nejaký Béčkový film ale už prvá polhodina ma vyviedla z omylu. Atmosféra vo filme sa dala krájať. Strašidelný dom nemusí byť len nejaký zrub v horách ale aj moderný dom na okraji mesta. Tento film nebol dokonalý ale ako horor/thriller bol podľa mňa na vysokej úrovni. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nejnudnějších hororů, jaký jsem kdy viděl. Příběhově je to prázdnější než ten barák, po kterém tam hrdinka celý film chodí. Napětí žádné, pokus o nějaký nápad nulový a na lekačky se také čeká marně. Stejně jako na krev či záběry nějaké vraždy. Tady není prostě nic, jenom strašná Camilla Belle chodí s mobilem v ruce hodinu a čtvrt posraná po baráku, na konci na ní někdo vybafne, ona mu uteče a je konec. Nic víc se tam prostě nestane a Simon West zase potvrdil, že Con Air byl od něj jen hodně příjemný omyl. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Simona Westa zbožňujem za famózny Con Air, ale hodný čas už o ňom nebolo vôbec počuť a preto som sa na jeho nový film aj celkom tešil. Na linke je vrah ma istým spôsobom aj prekvapil, aj keď sa samozrejme nejedná o nič excelentné. Nie je to ani nič originálne, ale to už zistí každý po prečítaní obsahu. Hlavné je, že ma to vôbec nenudilo. Občas je to aj dosť napínavé, ale väčšinou pokusy o navodenie atmosféry vyústia v obyčajnú ľakačku. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Hororová parodie bez špetky originality, která ždímá hodinu a kousek zákoutí luxusního domu až do nudného zemdlení, aby v závěrečné desetiminutovce vystřelila jednu vcelku vkusně natočenou scénu a pak si dál pokračovala do nijakého konce. Takhle zaujme jen tělocvična v úvodu filmu, zajímavě koncipovaná vila a Camilla Belle – samozřejmě ne nutně v tomhle pořadí. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Začátek pěkný, barák pěkný, Camille pěkná… kde se jen stala chyba, že nemůžu dát víc než průměrné hodnocení? Už vím… Simon West. Absolutně nic proti němu nemám, právě naopak, doufám, že se mu letos (2012) podaří vrátit se ve velkém stylu s The Expendables 2, protože akční filmy točit umí. Už víte, proč mi právě jeho jméno tolik vadí? Tohle není akční film a bohužel, on jiné filmy (zatím) točit neumí. Po celých 87 minut prakticky hraje jedna a ta samá "thrillerová" melodie. Což o to, někdy to dodává tu správnou atmosféru, ale po většinu filmu to nefunguje a vám přijde, že se režisér snaží zbytečně tlačit na pilu. Taky logické díry s alarmem, scenáristické berličky v podobě služebné a syna (ospravedlní některých zbytečných scén typu "tak to bude jeden z nich") no zkrátka a dobře… Camille je sympaťanda a pořád tam běhá, sem tam je atmosféra dobrá a co je hlavní, stopáž je opravdu akorát. Tohle mi stačí, abych tomuto filmu dal 60 %. Určitě vím, že druhá projekce z mé strany nehrozí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Camilla Belle měla udeřit Tommyho Flanagana během scény v atriu, ale netrefila ho a rozsekla si ruku v oblasti kloubků prstů. Také se bouchla hlavou do okna během boje na schodech. (Cheeker)
  • Překrásný dům, ve kterém se děj odehrává, není bohužel skutečný. Exteriéry byly natočeny v Franklin Canyon Park a Beverly Hills. Samotný interiér je dílem Traci Kirshbaum. (em.redrum)
  • Reklama na film zahrnovala i imaginární profil na síti MySpace „Jill051606“, který bylo i po uvedení filmu možné zařadit si mezi přátele. Název byl odvozen od data uvedení 16. května 2006. (Terva)

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama