Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

runner85 

všechny recenze uživatele

Film s hlbokou myšlienkou, kde som zo začiatku nechápal úmysel pána pánu, že aký dôvod mal na to, aby príkazom proti sebe postavil bojovník 2 osád, ktoré síce dlhé roky proti sebe bojovali ale už dlho žijú v miery. Hlavným úmyslom nebol strach z toho, že by sa azda obával ich super schopností, ale hlavne to, že zašli moc ďaleko, predsa ľudský tvor nie je na tomto svete aby zabíjal a mal neustále strach, láska a priateľstvo sú tie hlavné dôvody. Film je doplnený krásnou hudbou a nádhernou prírodou ... krásny filmový zážitok ! ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľké sklamanie a to napriek tomu, že podobne ladené filmy mám naozaj v láske. Tuctový dej, nasilu originálne bojové štýly jednotlivých charakterov, ktoré často vyvolávali viac smiechu ako nadšenia. Postupne človek pri tej nude začal vymýšľať prezývky jednotlivým bojovníkom ako napr. Krumpla, rukávnik a pdoobne.) a už to samé asi svedčí o ich enpresvedčivosti. Okrem toho nie veľmi vydarené efekty uveriteľnosť a prirodzenú synergiu rozbúravali už v základoch. A ten koniec to nepotrebuje komentár, tustovejšie to už ani nemohlo byť. 1,5* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Kdysi existoval LID TEMNA, proti jehož umění se nikdo nemohl postavit. Žili jen pro boj. Těmto ,,válečníkům stínů“ se říkalo SHINOBI…. Šógun, Hattori Hanzo, tajemné umění a zakázaná láska, která může dát zapomenout na 400 let nenávisti. Tak tohle jsem musel vidět!!! Je mi jedno, že bojovníci jsou vlastně takový X-MENi. Nebo HEROES. Vlastně jsem rád, protože mne tato nadpřirozená akrobacie bez omezení přírodních zákonů baví! To je něco jiného, než jen číst myšlenky! Bohužel to není jen o boji. Hlavně jde o hluboké myšlenky (které mě neberou) a zvrácenou logiku. Když to má být romantika, tak není a když se má bojovat, tak je to romantika. DOPORUČUJI projet jen akční sekvence! Bude to trvat asi 20 minut a budete mít dojem perfektní podívané. Ušetříte si tak závěr, který mne dohání k myšlenkám o idiotech. Zatímco oni ….., tak ona….! A u tohohle mám brečet? Prostě tohle nemůžu pobrat! Tolik věcí v jednom filmu. Ale co, legenda je legenda. Tohle jsem vidět nemusel!!! PŘÍBĚH** HUMOR ne AKCE*** NAPĚTÍ ** ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Liéétam v tom tiež, liéétam v tom rád...Poďme si teda zaletieť do Verony po námet ktorý nikdy nesklame. Prihoďme kus katán a nejakého samuraja a nindžu, nech to nieje také okaté. Pardon aby to vyzeralo echt šikmookato! Samozrejme kto sa nevyžíva v rinčaní mečov a vysokých kopoch, lietaní a hudíniovských bojových schopnostiach si film moc neužije. Však v ňom vlastne o nič iné nejde. Všetky tie romantické a dramatické odbočky absolútne nefungujú. No aj napriek tomu že celý film vypadá ako teambuildingová ekšn v lese dá sa na to pozerať. Niekto pri paleopaintballe dostane do nosa, medzi niektorými to zaiskrí a...GAME OVER. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Zklamání na všech frontách. Když už nic jiného, čekal jsem zajímavou vizuální složku. Bohužel dočkal jsem se jen nic moc triků a nepříliš zajímavé kamery. O příběhu nemá cenu mluvit, ale zklamaly i akční scény, které postrádaly jakoukoliv nápaditost, o poetice nemluvě. Hodinu a třičtvrtě jsem s láskou vzpomínal na Tygra a draka nebo Hrdinu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama