Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Na začiatku hned bombastický nášup a do toho Miki Rurka, indiánsky nájomný vrah! Mickey je charakterom postáv priamo nasiaknutý. Srší to z jeho očí ( a to môže mať nasadené i tmavé okuliare) . A vôbec nie zlá muzika. Lúbivé tony podfarbujúce a vychytávajúce ' good ekšn' . " I shoot people. Sometime 4 money, sometime 4 nothing. " Armand Degas ( Mickey Rourke) . " Chce to pořádnou odvahu postavit se člověku jako je on. " No a potom to začne. Za parťáka si nájde neskutočne ukecaného čuráka ( Joseph Gordon-Levitt) , dej sa začne ťahať kadejakými stupídnymi obkľukami prepletený nezmyselnými dialogmi a ešte hlúpejšími zápletkami, až zabudnete, kto koho naháňa a vlastne prečo. Bál som sa dať ' odpad! ' , bo mi bolo ľúto Mikiho. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Na začátku mě to fascinovalo. Tajemný vrah, podivná zákoutí ameriky a zdánlivě nesouvisející příběh sadistického a šíleneého, začínajícího zabijáka a gaunera. Pak se to ale zvrhlo v jakousi vykonstruovanou zápletku, do které zapadla neúplná rodinka v rozvodovém řízení a celé mé nadšení ochladlo neboť se to proměnilo v obyčejný neakční drama thriller. Sakra, asi lepší než drátem do oka, ale žádná hitparáda to taky nebyla. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Mickey nabral takovou formu, že teď utáhne asi všechno, Diane bude kočka i v osmdesáti a Thomas dokazuje, že umí i hrát. Scénář není žádný poklad a mám pocit, že jím byla předloha dost necitelně krácena (nečetl jsem, ale je to cítit na rychlosti zvratů) , Madden opět dokazuje, že není žádný kouzelník, spíš šedý průměr. Hudba a atmosféra sedí, akce slušná a kamera příjemně drsná. Prostě dobrý thriller na sobotní večer, ale s lepším scénaristou a režisérem bychom si ho pamatovali déle než týden... 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo výborný akčný thriller o nájomných vrahoch, ktorí naháňajú 2 ľudí, ktorí sú v programe na ochranu svedkov. Síce zdanlivo tuctový príbeh, ale svojím tempom, hláškami a Mickey Rourkeom ide o nadpriemerný svižný akčný snímok, který stojí za to vidieť čas od času viackrát ako len raz. Mickey Rourke to ťahá charizmou, Levittovi úloha sedí a Diane Lane nestarne, alebo vekom získava na príťažlivosti. Hudba k filmu celkom sedí, ale samostatne by som si ju veru nepustil. Mickey Rourke tam hrá zabijaka, ktorý bohužiaľ narazí na zlého mladíka. Takže film je celkom drsný, nemilosrdne sa tam zabíjajú, ale žiadne prehnané veci tam neuvidíte, takže podľa mňa veľmi dobré. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ten film ležel tři roky u ledu, jsem čekal něco o poznání horšího. Nicméně Killshot je velmi příjemné překvapení. Všichni herci naprosto výborní, zvláště Rourke, ani na chvíli to nenudí a hlášky jsou parádní. Celkově velmi příjemné překvapení. Jen mě mrzí, že jsem to u nás šlo rovnou na video. Zvlášť, když jsem tenhle rok zhlédl v kinech hovadiny, které si to velké plátno ani nezaslouží. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Datum uvedení filmu se několikrát změnilo, protože film prošel řadou dotáček a přetáčení. Původní termín dokončení měl být v lednu 2006. (CliffLee)

Reklama

Reklama