Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Žádný Sex ve městě od tohohle plytkého fňukdramatu nečekejte, ani slabý odvárek. Schéma tří prachatých kamarádek a jedné socky sice vypadá podobně, bohužel tady se žádný vtip, jiskření, bystrost, sarkasmus nebo ironie nekoná. Postavy jsou deprimované zoufalky, těžko říct, jestli je horší hysterka, manželka údajného teplouše, budovatelka nebo Popelka, co to dělá s největším pitomcem široko daleko v cizích postelích. Když už ty čtyři slepice nejsou šťastné, všechny mají možnost (a tři z nich i prostředky) aspoň si pro štěstí vytvořit dobré podmínky, nebo alespoň startovní čáru. Místo aby si brečely na rameni, stěžovaly si, demonstrativně si odmítaly mýt vlasy a otravovaly tím diváka. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nenáročný odpočinkový film. Takhle přesně bych tento film nazvala. Obsazení je vynikající, hlavně z toho důvodu, že herci znázorňují rozličné postavy, které mají své problémy, se kterými se mnoho lidí setkává denně. Nejvíce mě zaujal "gay", který vlastně není gay a jeho žena, která se nacházela v životním bodě, kdy nevěděla co bude dál...Působilo to na mě hlavně silně reálně a tudíž žádné zbytečné přikrášlování :) Jo a pro milovníky Jennifer Aniston - obleček služky jí moc slušel ;) ()

Reklama

Bastinka 

všechny recenze uživatele

Příběh lidí, kteří jsou naprosto nešťastný. Během filmu jsem dokonce čekala i sebevraždu jedné z hereček. Tento film ukazuje, že kdo má peníze může se mít dobře, ale i naopak..a není to penězma, ale tím jak se každý člověk chová. Pokud ve vztahu-manželství neřeší každou hloupost tak ty peníze sou jen třešnička na dortu :-) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné nezávislé drama o znuděných, sebelitujících a věčně nespokojených dámách (slečen) ve středním věku. Na takové hvězdné herecké obsazení se velice příjemně kouká a ona snad i ta Jennifer Aniston není zase tak špatná herečka. Z počátku to sice chvíli trvá, než se film rozjede, ale pak to stojí za to, tedy za předpokladu, že máte rádi upovídané filmy. Slovy se tu opravdu nešetři (nadávkami a sexuálními narážkami taktéž ne). Nicole Holofcener má za sebou pouze několik seriálů (Gillmorova děvčata) a jeden film, ale na její práci to vůbec není poznat. Herce vede zkušenou rukou a u diváků dokáže vyvolat i jakés takés emoce. Chválabohu za to, že na tom prozatím nejsem tak špatně, jako všechny představitelky. Mužští představitelé si role určitě užívali, obzvláště je to poznat u Scotta Caana. Jeho záletník je zahrán velice přesvědčivě :) Nejlepší herecký výkon podle mě předvedla stará škola, a to Jason Isaacs. Postavu zahrál s přesvědčením a věřil jsem mu každé slovo... Tak ignorantskou, sebestřednou a vztahovačnou osobu by nikdo jiný nezahrál lépe. Jestli máte rádi pomalé a ukecané dramata, neváhejte. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pod opravdu blbě přeloženým názvem se skrývá příjemný malý konverzační film s dobře vybranou ústřední čtveřicí dam, jejichž obyčejné osudy a starosti se přirozeně prolínají, a jak nenásilně začnou své vyprávění, tak jej i ukončí. Na konci jsem si docela i přál, aby bylo odvyprávěno ještě víc a vysvětluji si to tím, že to co jsme se ve filmu dozvěděli, bylo potom nutně podáno zdařilým způsobem. 80% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama