Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá vánoční komedie, jež přinese několik opravdu povedených srandovních scének a hlášek. Veškerý humor vesměs pramení v soupeření dvou sousedů, kteří si rádi dělají navzájem naschvály. Děj byl ucházející, místy i docela zábavný, ovšem závěr korunovaný naivním happyendem na mě zapůsobil dosti přehnaně. ()

ClayGirl 

všechny recenze uživatele

Pro tento film mám slabost. Když jsem byla ještě blond, představovala jsem si, že se jednou taky vdám za takového mužného obtloustlého trpaslíka a budu jeho sexy vyfintěná ženuška... Obě rodinky jsou vtipné a roztomilé a já jsem navíc až moc vyměknutá a otupělá všudypřítomným kouzlem Vánoc a gaučinkem, takže se mi nechce do ničeho rýpat a nemám si na co stěžovat. Další talíř cukroví, prosím! ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se dneska říká komedie?No já nevím,ale nezasmál jsem se snad ani jednou,což je u tohohle žánru docela problém.Nemám rád Matthewa Brodericka,na Dannyho DeVita mám přímo alergii,takže tenhle film u mě neměl moc šancí uspět.A tak se taky stalo.Moje mamka měla prostě chuť na vánoční film a doufám,že odstrašující zážitek v podobě Budiž světlo ji na nějaký čas poučí o tom,že všechny vánoční filmy opravdu není potřeba vidět. ()

Konvička 

všechny recenze uživatele

Jsem poněkud alergická na americké vánoční filmy, ve kterých se to jen hemží falešným sentimentem, falešným sněhem, falešnými úsměvy, falešnou vánoční pohodou a morálními ponaučeními tak omletými, že jejich pointa je vyplyne do prvních deseti minut. Jednu hvězdu za pár vtípků, děkujeme a na neshledanou! Existují totiž i mnohem vtipnější a milejší vánoční komedie. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Túto komédiu s D.DeVitom som ešte nevidel a popri sviatočnom leňošení mi jeho meno stačilo k tomu aby som prisadol. Danny je ťahúňom, hoci príbeh nie je bohvieako originálny. Vyťažiť sa z toho dalo určite viac. O niečo podobné sa pokúšal aj Ch. Chase a tam na dobrú náladu stačil aj krátky záber na elektromer. Mal som pocit, že Dannyho dom by potreboval samostatnú jadrovú elektráreň a aj preto by som sa dobre pobavil keby záver ukončil poštár s faktúrou od elektrární v ruke alebo niečo podobné. Papier a filmový svet znesie všetko, tak sa bavte. Resp. ako kto...Skôr taký priemer, ktorý neurazí. 50%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)
  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)

Reklama

Reklama