Reklama

Reklama

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Asi som bol hlupák keď som čakal akčný film podobný Zbesilému úteku. Okrem Walkera veľmi slabí herci, a dokonca aj Fishburne za veľa nestál. Hlúpy scenár a otrasná nejaká country hudba, ktorá doprevádza skoro celý film a robí z neho pre mňa komédiu. Jediným veľkým plus pre mňa bola krátka minutáž filmu. Keby to bolo dlhšie, ani by som to nedopozeral. Oveľa viac odporúčam už spomínaný Zbesilý útek. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dnes již bohužel zesnulý Paul Walker v příběhu o tom jak se vydává za známého výrobce a prodejce trávy a má z toho samozřejmě nejednu lehkou situaci a k tomu si připočtěte Detektiva co se ho snaží dostat a mexický mafián,ale pokud se vám do cesty postaví Olivia Wilde tak vše jde zvládnout o něco lépe.Film ,který sice ničím extra neoplívá,ale pokud hledáte snímek co vám zaplní odpoledne je fajn.Za mě 60% a tři hvězdy. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Paul Walker, Laurence Fishburne, Oliwia Wilde...slušné obsadenie...to si kuknem...Zámena osobností, nič nové pod slnkom, akcia slabá a málo, hlášky nudné aj na Paula Walkera, kde je to čo som márne hľadal...aha zaujímavý koniec, wtf o čom bola hodina dvadsať, keď všetko je zlé...našťastie Oliwia Wilde to zachraňuje svojou krásou a charizma Paula Walkera...konečne titulky...Jaj mohol to byť hláškujúci, akčný film namiesto toho to bolo nudné, neakčné, skôr ako dráma na tému "Všimne si niekto, že nevyzerám ako on". P.S. Mohli využiť potenciál skutočného Bobby Z P. S. S. Ten "starký" tam čo robil...povie mi niekto? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenudící, spíše béčková, akčňárna s dvojnickým motivem, ve které se trestanec Tim v podání solidního Paula Walkera vydává za marihuanového magnáta Bobbyho Z. Problém je, že jak po dealerovi, tak po Timovi pase kupa lidí. Škoda, že Timovo trénování na Bobbyho nedostalo větší prostor, jako tomu třeba bylo v Honu na Šakala a taky jsem postrádal vysvětlení ohledně jednální Laurence Fishburna. Ale jinak to mělo docela říz a Olivie Wild je prostě kočka. 65% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nutno uznat, že především v bitkách Paul Walker válí.. A na něm stojí celý film, ještě na Olivii Wilde (nevím jestli tou dobou už hrála v Houseovi). Děj je takový trochu zmatený, protože proti falešnému Bobbymu Z jsou a jdou po něm snad úplně všichni z celého Mexika a taky USA, takže to Tim Kearney (jak se skutečně jmenuje) nemá vůbec jednoduché...Možná to mohlo být víc komedií, protože se to jako komedie chvílemi tváří (těžko říct, jestli schválně)...50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama