Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (92)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Vůbec mě nepřekvapuje zdejší rozporuplné hodnocení. Tento thriller vůbec nebyl špatný. Jedná se o příjemné one-hot-chick show v podání nádherné J. Alexander. Thriller drsný, temný a prvotní ztráta přítele je fakt cítit v každém záběru zmatenost postavy. Skvělý herecký výkon. Ke 100% kvalitě mi chyběli dvě věci. SPOILER: 1. proč kurva, když zjistila, že je mrtvej, neběžela kolmo na cestu přímo do lesa, kde by ji nikdo nikdy nenašel, kor pick-upem a nehledala pomoc míle daleko?? Tak bych asi reagoval já hned v okamžiku, kdy bych zjistil, že už nemám důvod čekat. No a 2. Chybělo mi nějaké vysvětlení nebo motiv onoho "hajzla". Někdy je to dobrý, když to zůstane bez vysvětlení, ale v tomto případě si myslím, že to až tak rozumné nebylo. Jinak jeden z nejlepších v tomto žánru! ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Wow, nebolo to vôbec zlé vzhľadom na moje nízke očakávania ! Kedže som latku podsadila, tak som príjemne prekvapená. Síce nič, čo by ma ohromilo (to ma už fakt toho veľa v poslednom čase neohromí), ale nebola to strata času :) na takú horrorovú oddychovku celkom fajn.. Najlepšia pasáž filmu "Nicole shoot me" "Nicole you missed, shoot me again" :D :D :D ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Trochu strasidelna road-movie od rezisera Johna Shibana /serial Akta X, Pernikovy Tata/ prinasa scenar podobny filmu Joy Ride. A opat, tak ako v pripade Joy Ride to na mna funguje. Chvalim strasidelnu atmosferu, tajomneho sofera na aute a zrucnu reziu. Herecke osadenstvo je dost nezname, ale snazi sa a to sa ceni ..... 66 % ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Naozaj slabučké dve hviezdy namiesto jednej sú iba za dve scénky - svojskú rodinku z karavanu nápadne pripominajúcu tú z masakru v Texase a za moment ktorý spomína vo svojom komentári Klay. Rozhovory Nicole so šerifom boli kapitolou samou o sebe a vôbec asi od 20 minúty človek dúfa že Nicole skape čím skôr. Poteší že to nie je úplne cez kopírak ako väčšina podobných hororov, snaha o oživenie príbehu však príliš nevyšla a chýbala tomu lepšia pointa. Snáď v druhom pokračovaní... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film. Opravdu musím souhlasit s komentářema přede mnou, že chování hlavní hrdinky bylo opravdu hloupé a být film o deset minut delší, tak by se třeba i celá svlékla. Je škoda že scénář nebyl víc propracovaný, protože tenhle film měl na víc, takhle je z toho jen stupidní thriller, ve kterém se těšíte až bude konec. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama