Reklama

Reklama

10 položek a méně

  • USA 10 Items or Less (více)
všechny plakáty
Trailer

Bývalá filmová hvězda z béčkových filmů, se vydává na soukromý výzkum do jednoho supermarketu na pokraji města. Pro svoji budoucí filmovou roli chce muž načerpat inspiraci, dobře poznat prostředí i vystupování lidí, kteří zde pracují. V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života... Křehký, velice příjemný nezávislý snímek, plný pozitivních výbojů, natočil podle svého scénáře zkušený režisér Brad Silberling, jenž je podepsán pod hollywoodskými tituly Casper, Město andělů, Půlnoční míle, Řada nešťastných příhod. Příběh vyprávěný jednoduchou formou i stylem, balancuje na pomezí jemné komedie a ztišeného dramatu. Zaujme vynikajícími trefnými i vtipnými dialogy, stejně jako charismatickým výkonem známé hollywoodské hvězdy, Morgana Freemana v hlavní roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Moc nevim, jak tohle ohodnotit. Je to taková one-man show Morgana Freemana ve filmu, kterej je bohužel úplně o ničem. Úvodní část ze supermarketu vypadala docela slibně a přinesla pár vtipnejch situací, ale potom se tam akorát kecá o kravinách a jezdí autem. Na druhou stranu to má takovou pohodovou atmosféru, celkem hezky se na to kouká a Morgan Freeman tenhle nicneříkající film prostě dokázal utáhnout. Navíc je film hodně krátkej, takže jsem se u toho ani nestačil vyloženě nudit. Jinak jsem se těšil na Dannyho DeVita, ale ten se tam ukáže asi na 10 vteřin. 60% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tento film má definitívne jedno pozitívum a to to, že ten neherec Jonah Hill sa tam ukázal na začiatku a potom už nebol! Morgan 3man vypadal ako totálny pasák a mal otravné kecy, ktoré boli navyše trápne, ako Colombo! Muzika v tomto filme bola skôr pohrebná, ale aj to by sa nebohí v truhle obracali. Je ale dosť možné, že iba ja som sa zle vyspal a teda súdim inak. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Paz Vega a Morgan Freeman. Skvělí herci (Morgan samozřejmě na jiný úrovni), ale čekal jsem něco lepšího. Je to určitě příjemný film, který ničím nezatěžuje, ale já jsem se vcelku nudil. Humorná složka na mě nijak nezapůsobila až na pár vyjímek jako je například scéna s Danny DeVito. Pokud si budete chtít pustit malý milý film, tak si pusťte tento. Třeba vás zaujme víc. Hodnocení: 40% ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám oddechovka. Jak pro diváky, tak pro herce i jejich postavy. Obyčejný den dvou obyčejných lidí kdesi v obyčejné oblasti Ameriky. Celé je to tak obyčejné, až si člověk říká, proč by o tom někdo točil film, který by se dal shrnout minutovým promítáním nápisu: "Fuck it. Let's move on with our lives." A přece. Znáte takovou tu náladu, kdy s někým sedíte v hospodě na pivku a bavíte se probíráním kdejakých nesmyslů? Nevím jak se mu to podařilo, ale tento minimalistický snímek mi takovou náladu dokázal přivodit. Trocha optimismu. // 70% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vždyť se tam nic zásadního a zvláštního neudálo. Morgan Freeman je skvělý herec a legenda, taky zahrál to, co se od něj bezezbytku čekalo. Ale jestli tohleto měl být nějaký dialogový ohňostroj, tak to v žádném případě. Prakticky žádnou pasáž rozhovoru si z filmu nepamatuji. A to je co říci, protože filmy tohoto typu mám rád. Ale bohužel tenhle mi připadal narychlo spíchnutý, aby se prostě zacelila mezera v žánrových oblastech. Více mne teda zasáhl film "Vše nejlepší", kde jsem spatřoval dobré herecké výkony na stejné úrovni s kvalitou dialogů. A celé mi to něco dalo. Zde vůbec nevím, proč byl tento film natočen. PS: A to dávám přednost americkým filmům před českými. Jo a ještě bych chtěl doplnit vzkaz všem, kteří hodnotili 4 a více - "Víte vůbec něco o životě a o tom, co je to dobrý film? Nenesete se tak náhodou na módní vlně?". A vzkaz pro ty, kteří hodnotili dvě a méně - "Měli jste pravdu". ()

Galerie (96)

Zajímavosti (3)

  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (figis20)
  • Morgan Freeman ve filmu zmiňuje, že svou první roli dostal až ve svých třiceti letech, což je i ve skutečnosti pravda. V roce 1966, když bylo Freemanovi 30 let, jej Leo Penn obsadil do filmu Man Called Adam. (PeterNet)
  • Tento film je prvním, který byl legálně k dispozici na internetu, zatímco se ještě promítal v kinech. (Taninaca)

Reklama

Reklama