Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dudleyho největším životním přáním, když byl malý kluk, bylo stát se královským jízdním policistou. Jeho kamarád zase toužil po kariéře padoucha. Když se po letech potkávají, vypadá to, že se jejich sny vyplnily. Dudley slouží u kanadské jízdní policie v malebném městečku Semi-Happy Valley vysoko v horách. Jeho nadřízený, starý inspektor Fenwick, má potíže s Dudleym stejně jako s narušiteli pořádku, přesto však shlíží na horlivého podřízeného s laskavou tolerancí. Navíc má atraktivní dceru Nell, která právě přijela na návštěvu do rodného městečka. Dudley se do ní na první pohled zamiluje, ale než na ni stačí udělat alespoň trochu dobrý dojem, objeví se jeho starý soupeř, zlý Snidely Whiplash, který, kromě toho, že se také uchází o Nell, kuje nekalé plány, jejichž obětí se má stát celé městečko a jeho klid. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Pořez odpad!

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to jeden starej vtip, resp. "Kameňák Romana Holého"... Nejkratší hudební recenze: Včera v pražské Lucerně vystoupil Palo Habera. Proč? ... No a tak nějak jsem se cítil při tomto filmu. Brouzdal jsem po netu, koutkem oka sledoval TV a cca 5% mozku, které jsem tomu obětoval, bylo mučeno a řvalo: Proč? ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Největší škodou je, že Akademie rovněž neudílí sošky v kategoriích: Nejhloupější film, nejzbytečnější film, nejakčnější film či nejkratší film, jež nepatří mezi filmy krátkometrážní. Kdyby tomu totiž tak bylo, tak by byl Drsoň Dudley (neplést s vypaseným seletem ze ságy s obrýleným čarodějem) hlavní hvězdou únorové Oscarové noci na HBO. Produkce se taktně nepouštěla do 3D (i když rozpočet by tomu odpovídal), naopak vsadila trencle na akci, jež by šla charakterizovat jako vážně akční, nudná a založená na kvantitě. V 60. minutě bratr konstatoval, že Rohan přijíždí na pomoc D. D., načež jsem chtěl tohle velkolepé představení utnout - a nemusel jsem, konec přišel neprodleně sám! 70% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby film rezirovali dva rezisery. Na jedny strane tu mame sceny, ktery snad ani tvurci nemohli myslet vazne, mizerne natoceny az skoro lacine vypadajici. Na druhou stranu tu mame sceny natoceny stylove a v ramci moznosti velkolepe. Ty prvni bohuzel prevazujou, respektive ty druhy by se dali spocitat na prstech jedny ruky. Jinak film je fakt super trapna kokotina, ktera ma ale prekvapive obstojnej pribeh. Jenze hodinu to je fakt silenej opruz, kterej zachranuje jen paradni zaporak Molina s pisklavym hlaskem. Fraser tu je bohuzel za vymasteny srabacky hovado a na to mi on proste nesedne. Nastesti nakejch dvacet minut pred koncem se to konecne rozjede, Fraser se nastve, zacne to solidne rozjizdet a je to ten starej dobrej frajer. Takze za co ty dve hvezdicky, jednak za to, ze ma film jen 75 minut a tudiz se u toho clovek neukouse nudou, pak za to minimum povedenejch scen, paradniho Molinu, roztomilou Parker, super vaguse Idlea a v poslednich dvaceti minutach frajerskyho Frasera. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude vtipné. Nebylo. Doufala jsem, že to bude aspoň roztomilé. Nebylo. Otravné, stupidní a trapné, to by odpovídalo spíš. Film o blbečkovi. Dobře to vypadalo, ale ty dialogy a scénář stály za pendrek. Navíc Jessica Parkerová mi leze na nervy kdykoliv, takže jsem skřípala zuby. Jedině záporák byl fajn, ale jinak to byla pořádná pitomina. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vypočítavosť producentov nemá hraníc a tak sa po ohromnom úspechu GEORGA, KRÁĽA DŽUNGLE vlastne len zmenil námet, pričom štýl celovečernej grotesky zostal zachovaný. Hovorí sa ale, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš a v tomto prípade by sa dalo tento snímok označiť, ako jeden zo vzorových príkladov tohto porekadla. Ide síce o podobnú blbinu, ale o triedu menej zábavnejšiu a remeselne horšie spracovanejšiu ( osobne netuším kam sa podel 70 miliónový rozpočet ). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Vancouver v Britské Kolumbii. (Terva)
  • Film byl natočen podle segmentu "Dudley-Do Right" ze slavného animovaného seriálu Rocky and Bullwinkle Show. (Zodd)

Reklama

Reklama