Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta klasická komedie, se skurilnímy gegy, která buď pobaví a nebo nudí - já se většinu filmu bavila. Hvězdou filmu je bezesporu J.Bateman - je to výborný komediální herec a v tomto filmu to opět potvrdil, jeho "vozíčkář" nemá chybu....jinak Amanda nezklamala a také předvedla, proč je obsazovaná do komedií....jedinou skvrnkou byl pro mě Z.Braff - nějak se pro něj nemůžu nadchnout, vidím ho pořád ve stejné póze, se stejným výrazem jako jsem ho léta viděla ve Scrubs, pro mě zůstane pořád doktorem:-) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Celou dobu tohoto filmu jsem se modlila, aby to už skončilo. Tohle je skutečná noční můra. O nic tam nejde, není to ani trochu vtipný a při čem se mi nejvíc svírala dlaň byl ten nechutnej a slizkej chlápek Tom (Zach Braff). Asi jsem neviděla hnusnějšího chlapa, jehož jedinej výraz je podobný situaci, kdy mu někdo nastříká citron do ksichtu. Fuj, to má být nějaké herectví? No a na druhé straně mě teda fakt nebavilo se furt koukat jak Amanda Peet furt někde tahá to její děcko, což rádoby mělo být vtipné nebo inspirativní, nebo co to jako mělo být. No a to nemluvím o mém oblíbenci Jasonu Batemanovi. Něco mu spadlo na nohu, když četl scénář a už ho pak nedočetl, nebo proč tohle vzal?? Nebylo to vtipný! No a po tomhle utrpení se dostaneme na konec, který je tak trapný, až to bolí. Tohle je film pro skutečné sadomasochisty, protože sledovat tohle fakt bolelo. NEDOPORUČUJI NIKOMU !! ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ta komedie, která nijak výrazně nenadchne, ale ani nikterak neurazí. I když musím uznat, že jsem si několikrát během tohoto filmu říkal, že to scénárista s tou svou fantazií trochu přehání, zkrátka v určitých chvílích mi to už připadalo příliš přitažené za vlasy. Ale pak jsem to už přestal řešit a dalo se u toho i v rámci možností trochu pobavit, ale žádným zázrakem tenhle film rozhodně není. Jak už zde někdo napsal, je to neškodný rodinný film, který zhlédnete, pár týdnů ho budete mít v hlavě, a pak vám splyne spolu s ostatními podobně kvalitními komediemi, ke kterým po nějaké době už ani neumíte přiradit jejich jméno. Potěšila snad jen Amanda Peet, která je pořád stejně krásná (prostě ujíždím na brunetkách) a potěšil i Charles Grodin, kterého znám jako George Newtona z filmu Beethoven a bylo sympatické ho vidět v nějakém novějším filmu. Jinak se ale jedná o film průměrný, který je chvílemi vtipnější a chvílemi trochu trapný, ale pořád se tak nějak drží v tom průměru, a proto také ode mne získává průměrné hodnocení v podobě tří hvězdiček. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to nijak kulervoucí, ale příjemně normální. Zach Braff má potenciál a už od pohledu mi sedí na přirozeně vtipné komedie, které se dokáží obejít bez hektolitrů tělních výměšků. A to mi v neděli odpoledne jednoduše stačilo. Víte, jak to dopadne, hraje se tu otevřená partie, ale tentokrát to ani moc nevadilo. Domělé a politováníhodné neviňátko na kolečkovém křesle s tváří Jasona Batemana jako hlavní záporná postava taky v pořádku. Je to vcelku vzácné, pohybovat se v komediálním prostředí kolem podobných handicapů a nepůsobit zbytečně vulgárně. Hudba: Ed Shearmur. 60% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Již od začátku je naprosto jasné, který ze dvou hlavních hrdinů vyhraje na plné čáře. Celou dobu při sledování filmu se neubráníte občasnému fandění (podobně jako při sledování hokeje) svému favoritovi. Někdy se až divím jaké prekérní situace se v tomto žánru ještě dají vymyslet. Moc dobře vím, že tento film si už nikdy znovu nepustím, ale na jednorázové odreagování je geniální volbou. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama