Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 14 (2015) (série)


Kam zmizel let MH370? (S14E11)

(epizoda)
  • Kanada What Happened to Malaysian 370? (více)

Obsahy(1)

8. března 2014. Speciální díl je věnován jedné z největších leteckých záhad všech dob – zmizení letu Malaysia Airlines 370. Šlo o Boeing 777 z Kuala Lumpuru do Pekingu. V 1.19 hod. zakončila posádka rádiové spojení s malajskými dispečery běžným pozdravem: „Dobrou noc, Malaysia 370.“ Byla to poslední slova, která z kokpitu zazněla. Během několika minut se odmlčel odpovídač a letadlo se ztratilo z radaru. Záhadné zmizení letounu s 239 lidmi na palubě vyvolalo ve světě velké pozdvižení. Ihned byla zahájena rozsáhlá pátrací akce. Pro celý letecký průmysl bylo zásadní, aby se situace co nejdřív objasnila. Vyšetřovatelé se však neměli čeho chytit. Ve snaze zúžit oblast pátrání studovali veškeré dostupné zdroje informací. Čekalo je šokující zjištění. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečné, neuvěřitelné, nemožné... Ano toto přesně vystihuje tuto epizodu...! Jak se může ✈ ztratit jen tak..?! Není po něm žádná stopa a nebylo nalezeno... 🤔🤔😃😃 Jen Bůh ví co se vlastně stalo... Toto už nebude asi nikdy objasněno... 😢😢😢 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • V epizóde je zmienené veľké množstvo iných leteckých nešťastí, ktorými sa tento seriál zaoberal. Jedná sa o zmiznutie letu Air France 447 z epizódy Air France 447: Vanished, ďalej pád lietadla Ethiopian Airlines do mora (epizóda Ocean Landing), požiar na palube Boeingu Juhoafrických aerolínií (Mystery Fire), záhadu letu Helios (Ghost Plane), pád letu SilkAir 185 (Pushed to the Limit) a napokon boj, ktorý sa odohral v kokpite lietadla spoločnosti FedEx (Fight for Your Life). (ČSFD)

Reklama

Reklama