Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zpočátku šlape jako hodinky, Steven vždy potká nějaké ganstery, které zmlátí. Některé dokonce opakovaně. U toho trousí hodně zajímavé hlášky a vše se zdá být v pořádku. Akce je opravdu hodně. Co 5 minut z někoho dělá fašírku. Koneckonců neměl jsem jediný problém mu uvěřit jeho postavu. Tenhle člověk nechce zkrátka nic jiného než pomstu. Bohužel film není jen o rvačkách a automobilových honičkách. Asi poslední půlhodinku dochází i na střelbu. Myslím že v roce 2007 ubylo v Los Angeles kolem 500 obyvatel. Je neuvěřitelné kolik lidí Steven dokázal postřílet než se dostal do závěrečného finále. Přestřelky jsou vesměs rozmazané, vedle se nestřílí a když někdo dostane kulku, tak se přidává ještě zpomalovačka. Po chvilce se na to nedá koukat. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nikdo nečeká, že smrt jednoho poldy rozpoutá běsnění jeho otce, Simona Balistera (Steven Seagal). Ten se, díky výcviku u speciálních jednotek, dává do vyšetřování vraždy svého syna na vlastní pěst, což jak místním gangům, tak zkorumpované policii není příliš po chuti. Ale Balister se nevzdá, dokud vraha svého syna nedopadne ... V sérii velmi špatných Seagalových filmů je tento hodně světlou výjimkou (skoro bych se nebál říct, že je film docela dobrý) - bohužel pro mne měl tu smůlu, že jsem si jej (náhodou) pustil po Muži v ohni, který je postaven na téměř stejném příběhu (osamělý muž proti celému městu). Jenže Steven Seagal není Denzel Washington a Don E. FauntLeRoy není Tony Scott - a tím, že jsem filmy viděl po sobě tento rozdíl ještě zvýraznily. Takže se Stevene omlouvám, tentokrát jsi měl prostě smůlu. Ale za to se mi líbilo tvé přibližovadlo :) ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Většinou mám chuť na péčko ALE občas i na béčko a proto mám svou řádku oblíbených béčkařů, většinu z dětských let, , co už točej spíš céčka až déčka, ale občas se zatetelí na lepší časy a člověku se nechce ani moc vrhnout. Takže ze čtyř béčkových (Žán, Dolfík, Stývn a Ten čtvrtej, kterýho sem teď regulérně zapomněla, páč to píšu vysmažená, ale třeba si během recenze vzpomenu), to jistěj a vždy po jednom z nich sáhnu. Dnes to, naštěstí k mé skleróze, je ten, kterýho jméno si pamatuju, pan SS. Během let se z muže s cejchem smrti stal muž s cejchou a mistr světa v disciplíně "Alespoň sto střihů v půlminutě akce" , přesto mám jeho čím dál vypasenější osobu pořád ráda a tak sem se jukla, jak káže zákon na ulici. A sem mocně v šuku, že to nebylo na vypálení sítnic, ale naopak jednou zas fakt pohodový béčko (jop, fakt dokonce béčko !!) , ve kterém Stývn hledá vraha, své kdysi nejaktivnější spermie, a během toho hledání zabíjí černý gangstery po tuctech. Samo sebou se ho opět nikdo ani nedotkne, všichni okolo něj jsou doslova čarostřelci, protože ho netrefěj z metru což je, vzhledem k velikosti jeho prdele a bachoru, opravdu nemožný, ale prostě to hezky odsejpá, nesralo mě to a některý afráky si fakt hezky vychutnal. Nejvtipnější na tom je, že tam zlikvidoval 3/4 gangu úplně k hovnu, jelikož synátora fuck sejmul někdo jinej, ale tak ona mu to ta zbejvající 1/4 odpustí, hlavně ať po pomstě táhne do prdele a nechá je v klidu zas zabíjet všechny v okolí a kšeftovat s drogama, takže vlastně hepyjend jak kráva. A já si, kurva, pořád nevzpomněla na toho čtvrtýho. Tohle mě ale fakt mrdá....Žán, Stývn, Dolfík a ....no já sem píííča !! Skotík Adkinsů. To je tím, že se k partě přidal až pozdějc, ale fíííha už sem se bála, že mi to bude celej den běhat palicí, kterej to byl. Uf, je to dobrý. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Legrační obtloustlý Segal s příšerně obarveným hárem. Akční film, kde je příšerná kamera, a hrozně trapný akční scény. Navíc hrůzostrašný český dabing! Jenže tím výčet negativ končí. Jde o docela jednoduchý film, ve kterém stříká krev tak, že by měl Dexter obrovskou radost. Nasraný otec zavražděného policisty zabijí relativně nevinné gangstery. Na konci zabije vraha svého syna, protože on zmáčkl spoušť. Zbytek ho nezajímá, ikdyž se to hajzlama všeho druhu ve filmu jen hemží. Oni jeho syna nezabili, tak je nechá běžet, ikdyž zkoušeli zabít jeho. Do toho se prostě jednoduchý Segal ideálně hodí. ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Jsou to ale takové slabší tři hvězdičky. Příběh je opravdu jednoduchoučký a tak si myslím, že si měli tvůrci více pohrát se zpracováním a s choreografii. Seagal toho znovu moc nepředvede a kdo tvrdí, že prej shodil nějaká ta kila dolů, tak je asi slepý. Mohlo to být mnohem lepší, mnohem drsnější a temnější podle mě. Osobně fakt ale nechápu jak se zákon ulice mohl dostat do amerických kin, chtěl bych vidět ty tržby. Takže opět jsme se ničeho světoborného od Stevena nedočkali, snad příště. PS:ale líbila se mi scéna s Dannym Trejem, Seagal si s ním zahrál už i v Muži s cejchem smrti, tehdy mu pěkně nakopal prdel, tentokrát si od něho vzal Tequilu:) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)
  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)

Reklama

Reklama