Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Jsem v pokušení být zlá, některé okamžiky v tomhle filmu jsou ale tak geniálně bizarní, že při hodnocení přivřu obě oči. Bez mučení přiznám, že jsem se docela bavila, i když zubatá vagína hlavní hrdinky v akci bylo i pro mě silné kafe (natožpak pro muže). Jestli ovšem tahle ptákovina vydělala 350 milionů dolarů, celý Temný rytíř může jít do kytek - stačí film, na který americký teenager vezme svoji holku, tak proč se snažit. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako viděla, když jsem šmejdila bráchovi ve videotéce. Já vím, že se to nemá, protože člověk tak může narazit na věci, který by nikdy neměl vidět. No a právě jsem si jako pustila tenhlecten děsnej film a úplně zděšená jsem ho dokoukala až do konce. Já jsem prostě něžná duše a vůbec se mi to nelíbilo. Je to takové ošklivé a necitlivé a vůbec po všech stránkách nepěkné. Opravdu nevím, jak někdo může točit tak hloupé komedie. Třeba jako "Prcičkám" to jako nešahá ani po kotníky, protože takhle já si zábavu pro mladé nepředstavuju. My mladí se chceme bavit a být veselí a na tomhle filmu mi nepřišlo veselého vůbec nic. Nechápu, proč nám někdo servíruje takový hnus až do domu. No prostě trapas! A teď jdu na dydčinu a budu se snažit na tenhle hnusný film zapomenout. Tak pááá a posílám vám tisíc pusinek :-Xoxoxox ... Ehm, tak tohle by nejspíš napsala moje mladší a hloupější sestra. . . Pokud bych nějakou měl. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $347,578Tržby Celosvetovo $2,323,612║ Strašne rozťahaná, takmer ničím zaujímavá teen flákota, ktorá rapídne postráda akékoľvek napätie, skôr prídu tie vyhrotené scény smiešne než opačne, proste tento jednoducho zosnovaný príbeh je nezáživný, hlavne že tomu dali u nás výstižný názov. /10%/ ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Zubní pasta perlivá, pro váš lepší skus! Mušlička se usmívá, chrup je její plus." Rovnou přiznávám, že mě přilákal artový název filmu :-).  No a? Náhodou, originální a hravý příběh o dívce se dvěma zubními kartáčky. Autor námětu a režisér v jedné osobě v dětství zřejmě utrpěl nějaké to zajímavé trauma, při hře na doktora se sousedovic Mařenkou, a podělil se o ně s námi ve filmu. Hodnej kluk. Jen drobná výtka, některé to ukusování mi přišlo i docela nefér, nezasloužené, neb se ukusovalo bezdůvodně, nevinným. Na druhou stranu je zde famózní, přímo oscarový výkon mně (a myslím že i vám) dosud neznámého Nicole Showaltera. Je pochopitelně uveden až v závěru titulků, protože je to kaskadér. Placený za odvážné kousky, zde tedy za záskok při šuku. Klobouk dolů! Já bych tenhle komín nevymetal, ani kdyby mi platili zlatem! ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

....pomerne hodnotný filmový zažitok...pokiaľ by aspoň tretina zástupkýň nežného pohlavia oplývala zubaňou ...tak by si už len tak nikto v pohode nezatrtkal ....možno to nie je ani tak sci-fi..povedzte mi na rovinu ..ktorý muž sa Vám prizná že chodí s odseknutým ftákom ??? ps..užit si už nebude až tak jednoduchá vec ,,,titánove prezervativy budú len pre horných 10 000 ..... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)

Reklama

Reklama