Reklama

Reklama

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Krásný film se skvělou výpravou. Záleží ale na člověku, někoho to může nudit, někdo bude zase potěšen, že je film natočen jinak než-li ten stereotyp, na který jsem v nynější době zvyklý. Herecké role nejsou nic extra, ale ty osoby nemají být nic extra, takže to tam bezvadně sedí. Ubírám hvězdu za konec, který mi přišel, jak když to chce režisér už co nejrychleji ukončit. Výsledný verdikt 80%. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Keby hral policajta niekto menej známy ako Russell Crowe, tak neviem neviem. Povedal by som, že je to psychologická dráma, ale skôr film iba hrá na niečo viac, čím rozhodne nie je. Dialógy sa snažia zaujať, ale sú to iba prázdne žvásty. Hudba sa snaží napodobiť oscarové drámy, ale vôbec nič som im tentokrát nezožral. Hodnotím to ako veľkú pretvárku a pre mňa je to snaha sa hrať na niečo viac. Ani krátka úloha Laury Dern nezachraňuje. 45% ()

Reklama

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Tento film vôbec nie je o Russellovi Croweovi.Osobne som dosť prekvapená,že rolu policajta Cristofuora vôbec prijal,že sa nechal celkom zatieniť neznámymi mladými hercami a sám pritom ako filmová postava dobrovoľne ustupuje do úzadia.Na jeho parte by sa pritom bezpochyby dalo celkom slušne popracovať a ja,ako nie príliš vyhľadávaná režisérka,by som sa snažila vyžmýkať čo najviac z toho,že mám pred kamerou hviezdu tak veľkého kalibru.Film je však aj napriek tomu dosť zaujímavý,aj ked mu v podstate chýba logika a pointu si musí každý vysvetliť po svojom. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Někoho tenhle film možná donutí se zamyslet nad tím,jak funguje nápravnej system a jestli psychologové a psychiatři náhodou nenadělají víc škody než užitku. Jak jednou spácháš brutální vraždu,už to z tebe nikdo nedostane. Každopádně filmové zpracování nestojí za moc. Vlastně je to celé o ničem,bez dynamiky a napětí a upřímně Crowe v roli policajta, kterej šlape na paty právě propuštěnýmu darebovi je dost nepřesvědčivej. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Nezávislý snímek, který mě příjemně překvapil. Pomalu plynoucí příběh o naivní šestnáctce, která se bláznivě zamiluje do mladistvého vraha a po jeho propuštění v den jeho osmnáctin se s ním vydává na cesty. Jon Foster rovněž překvapil (v Mysteries of Pittsburg byl hroznej, v The Informers si reputaci zlepšil a zde zazářil). Russell Crowe po delším čase vzal oddychovou roli v nezávisláku a udělal dobře, navíc se ostříhal a ozdobil se knírem. Doboručuju jako takovej oddych od mainstreamu. Čas od času to potřebujeme všichni. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Russell Crowe stihl natočit všechny své scény ve filmy za pouhých 9 dnů. (Baffer)

Reklama

Reklama