Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohádka, která není o nic horší ani lepší, než desítky takových podobných filmů. Pro dívky 10 - 15 let ideální, protože mám pocit, že v tomhle věku jsme každá chtěla být slavná, bohatá, obletovaná. Tak si to chvíli zažijou (sebe do téhle skupiny dávno nepočítám) aspoň prostřednictvím tohohle filmu. A v rámci tohohle žánru je to film příjemný. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Film Monte Carlo je určen především pubertálním slečnám, ostatním se tohle moc líbit nebude. Děj je prostý, holky chtějí na výlet do Paříže, kde to ale není podle jejich představ a díky záměně se dostanou do prosluněného Monte Carla. Přes pár patálií nakonec všechno dobře dopadne, zazvoní zvonec a pohádky je konec. I přesto jsem se nenudila a opět (jako v téměř každém filmu, kde je Paříž nebo Francie jako taková) dávám o hvězdu navíc za prostředí, celkově tedy za 3 hvězdy. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tři americký pipiny vyletěj ze svýho americkýho slepičince do Francie, kde v rámci scénaristické superoriginality, potkávaj hezounky, který vizáží připomanaj propagaci největšího gay festivalu, pak jedna ze slepic během večeře vstane a začne dělat čísnici, protože jí je nepříjemný že jí obsluhují a ona sedí a žere a chlastá. Pak se do toho nasere ještě přítel jedný ze slepic co přiletí z Juesej, aby dokázal dotyčný slepici, že jí miluje a aby bylo originalitě a jedinečnosti uděláno za dost, je tam další slepice, která je podobná jedný z těch tří slepic, ale chová se hnusně, kdyžto tamta hezky a pak je tam matěj co miluje tu hodnou slepici, ale narazí na zlou slepici a je z toho chudinka malinkej úplně pomatanej. žrát před tímhle filmem, tak by teď byl koberec z pokoje na cestě do čistírny fakt že jo. ()

rialilly 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala, ale musím říct, že mě docela překvapil. Katie Cassidy byla neuvěřitelná a stejně tak Leighton, která je jednou z mých oblíbených hereček. Tak nadšená jsem už nebyla ze Seleny Gomez, ke které jsem nikdy nechovala větší sympatie, a v postavě Grace byla docela nudná. Naproti tomu jako Cordelie byla skvělá. Děj lehce plynul, a i když mě vlastně nic nepřekvapilo a všechno bylo hodně předvídatelné, stejně se mi to docela líbilo. Atmosféra a prostředí bylo hrozně sympatické, o to víc, když jsem sama v Monte Carlu byla a začaly se mi vracet všechny vzpomínky na něj. Celý film bych ohodnotila asi za tři hvězdičky, ale musím přidat ještě jednu za krásného francouze Pierra Boulangera. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama