Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

jujec 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, který si umí dělat legraci sám ze sebe (myšleno z romantických filmů). Zejména scéna s O. Bloomem a G. Paltrow je krásnou ukázkou, jaký je rozdíl mezi životem a filmem. Ale stejmě ně nejvíc dostalo, když hlavní hrdinka v taxíku řekne: "Kdyby to bylo ve filmu, tak v této situaci hrají housle," a náhle zvuk houslí, který do té doby scénu podkresloval, zmizí... Tyto drobné vtípky jsou velmi příjemný bonus. ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

zase taková pohroma to nebyla... hlavně ke konci, když se film snaží sám sebe obhájit, proč byl tak natočený...a proč tam vlastně žádný velkolepý konec není... každopádně, zápletka byla chabá až hrůza, už zhruba od 38. minuty byli všichni a všechno prostě průhlední... tři hvězdičky za "poctivou" romantiku. a nedejte se zmást tou gwyneth paltrow uvedenou na druhé pozici v obsazení, i s orlandem se objeví až na úplném konci...B-) ()

Reklama

Cushing 

všechny recenze uživatele

Příjemný, couple-friendly film -- když má vaše dívka dost hororů, které jí ustavičně pouštíte, dá se hodit do stroje tato nenáročná, ale zatraceně rychlá legrace. Na velké romantické komedie to nemá, na ty malé ano. Snad jen těch gayů je tam nějak přespříliš, a taky dívat se na hrdinku, jež pořád tápe, neví, nerozumí, zatímco vám je to dávno jasné, může trochu utlumit veselý zážitek. A znovu jsem si u toho řekl: kdyby tento snímek vznikl u nás, velebil bych ho, kudy bych chodil. Na Brity a jejich ironický humor je to přece jen trochu málo. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Romantika a já nejdou dohromady, i přesto jsem u filmu vydržel a příjemně mne překvapil. Především přenádherná Brittany Murphy. Ovšem humor zde překvapivě fungoval dobře a i přesto, že to chvílema je až přitažené za pačesy a pokud nejste zrovna šťastně ženatí/vdaní, tak vás to začne až mučit. Pro mě příjemný film pro středeční odpoledne. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hodně nepovedlo. Užvaněný film s protivnou hlavní postavou, kterou jsem chtěla každou chvíli zaškrtit, naprosto zbytečné postavy (kamarádka, "ex"přítel, fotograf). Sympatičtí byli akorát Peter a Paolo. Zajímavé byly rovněž titulky na začátku a na konci, které jakoby uvozovaly film do filmu. A potěšily mě záběry na londýnské uličky. Za tyto tři věci dávám dvě hvězdy, a možná taky za mou slabost pro britské filmy... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama