Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Brittany měla talent a navíc byla nádherná. Sdílet domácnost s gayem (nejlepším kamarádem) není od věci. Zábavy je dost a člověk se nenudí. Herci hrají výborně a příběh zaujme. "Pokud zná někdo důvod k tomu, aby sňatek nebyl uzavřen, ať promluví nebo ať mlčí navždy" ....."Nejsem gay"..."Cože, prosím?"..."Nejsem gay"...."Tak to máte oba štěstí!" :-) ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Vlastně lehce stravitelná chuťovčička, kterou a by jste si ji užili musíte vnímat jen na půl. Sem tam nějaký ten telecí nápad pěkně sekne s nějakou postavou, ohrané triky sou snad na každém kroku, snímek je lehce předvídatelný, ale nic mu neubírá na krásné a veselé atmosféře. Brittany Murphy je dost dobrá šťabajzna a nelze od ní odtrhnout oči. Vyškrtal bych z toho ty momenty typu: ,,život není film!" - a vůbec všechny tyhle kecy a bylo by to v cajku. -5/10- ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy s tmavými vlasy mě naprosto ohromila :) Neskutečně moc jí to seklo a ta role pro ni byla jako ušitá :) Film se mi moc líbil hlavně různorodostí - ať už se jedná o sociální začlenění ve společnosti, tak celkové postoje lidí. Každá postava měla něco do sebe a hlavně už po pár minutách jsem věděla, že to bude zajímavé :) Je tam plno dobrých hlášek - třeba hned v počátku: "Já jsem anglická královna!" :D Skvělé kostýmy, výborně ujetá nejlepší kamarádka, která když je totálně mimo, tak vyvádí zajímavé věci :D :D Naprosto mě dostala minirolička Stephanie Beacham :D "Ty sis mohla vzít aspoň něco" :D :D Na závěr skvěle zakomponované znázornění životního příběhu na filmovém plátně, kdy se tam opravdu povedlo přivést světově proslulé herce a tím to má ještě víc speciální šmrnc :) ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která ale doplácí na dvě věci. Za prvé mě neskutečně štvala Catherine Tate v roli přítelkyně hlavní hrdinky, to je opravdu koncentrovaná trapnost. Druhá věc je fakt, že prvních 30 minut je to opravdu nuda, která mě donutila zauvažovat o tom, že to vypnu. Ještě, že jsem to neudělal, protože po pomalém rozjezdu se Láska a jiné pohromy promění v opravdu zábavnou podívanou (aspoň v rámci žánru). Ani ta otravná Tate mi už tak nevadila (dílem to bylo i díky tomu, že se v druhé polovině filmu prakticky nevyskytuje). Veliká škoda té počáteční rozvleklosti, nebýt jí, mohlo být i o hvězdičku vyšší hodnocení. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rozporuplné pocity. Během první poloviny jsem se nudil - nic moc se nedělo a neznal jsem herce. Nebýt krásné a moc roztomilé Brittany Murphy, asi bych to vypnul. Nicméně pak přišla klíčová zápletka, která slibovala, že se přece jen pobavím. A najendou to byl jiný film, měl spád, přišlo pár vtipnách dialogů, napětí před finálním vyvrcholením se stupňovalo a dočkal jsem se zábavy, kterou jsem očekával už od začátku. Konec netřeba prozrazovat, žánr mluví sám za sebe, ačkoliv přece jen byl trochu netradiční. Věřím, že milovníci romantických komedií si přijdou na své. Já jsem rád, že jsem objevil Brittany Murphy, nevím jak v jiných snímcích, ale tady zářila. **** 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama