Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (502)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem se těm "plavkám" statečně bránila, ale nakonec neubránila. Dobré téma, k dispozici taková partu herců a udělat z toho takovou trapárnu, to už je umění.....ale pár "ftipných" scének tam přeci jen našlo a na rozdíl od spousty jiných příjemnějších průměrných filmů si tento alespoň budu pamatovat. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

I herci potřebují žrát. Takhle dopadá film sponzorovaný značkami jako Acylpyrin, Soudal (prodejny stavebních materiálů), Blue Style (cestovka), Hellmans, Baťa, Hermelín, Míša (ano, ten nanuk), Primeros, Radox, Olympus, Gumotex a mnohé další. Jednoduše řečeno totální zbytečnost. On to taky pan režisér Krajňák už nikdy ve filmu nezkusil. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Prosím pěkně - vysvětlí mi toto někdo? :-D Co to jako přesně mělo znamenat? Nebýt čarokrásné Kristýny Farkašové, raději bych snad zíral na vypnutou televizi (Tím se osvětluje ta jedna chuďoučká hvězdička). Snažil jsem se v té spleti hovadin, kterou se pokoušel lepit do celistvého útvaru jen Čtvrtníček chrlící jednu hlášku za druhou (méně je někdy více, Péťo), leč marně. Opravdu nevím, co víc dodat. Vzdávám veškerou argumentaci, největší chybou Posledních plavek je to, že vůbec vznikly. Doufám tedy alespoň, že byly vážně poslední. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Tohle dílo je stejně vtipné jako sekaná z novorozenců. Je mi jasné, že i herci musí z něčeho žít, ale dělat ze sebe trotla u rybníka za dvě krabice montážní pěny, to snad nikdo ze zúčastněných nemá zapotřebí. Sumec Lojza se zařadil do galerie nezapomenutelných monster hned vedle žraloka Bruce z Čelistí a Godzilly. Troškův trůn se třese, this is really SICK!!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

A já jsem si pořád naivně i po těch zdejších negativních komentářích myslel, že by to mohlo aspoň trochu dobrý. No a zase jsem se spletl. Pár hlášek tam sice Čtvrtníček pronese a Hrušínskej si to evidentně užívá, ale to je tak všechno. Zbytek je opravdu hodně dlouhá a utahaná nuda u rybníka, kde Polášek furt blbě čumí a supersumec co žere psy. Tahle letní komedie se vážně nepovedla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)

Reklama

Reklama