Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Asi si za to můžu hlavně sám. Neviděl jsem trailer a po přečtení oficiálního textu distributora jsem holt očekával něco docela jinýho. Spíš výživnou konverzačku, na kterou ale Passengers neměli náběh ani jedinou sekundu; od počátku se řídili odlišnýma směrovkama. Střihli si nějakou tu romantiku (dejme tomu, klasika), veskrze průhledný thrillerový prvky a (neskutečně trapný) pokusy o hororový scény. Potom z toho snad ani nemohlo vzniknout nic jinýho než právě totální brak opírající se o havárku, která musela popírat veškerý fyzikální zákony. Tomuhle se Anne nikdy neměla upsat - však už jen samotná postava Claire je mizerně napsaná. Její reakce i otázky jsou ve většině případů mírně řečeno divný ... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První role, kdy mi byla Anne strašně nesympatická. Pobíhala zmateně jak ovce, vrhala srní pohledy do kamery a cenila zoubky jako veverka. Příliš mnoho zvířátek na jeden film. Celé to vyvážilo rozlousknutí celého filmu, které se mi docela líbilo. Nepovedlo se filmu dodat jiskru, ale aspoň je z toho koukatelný film o partě lidí, co bojují s následky letecké tragédie. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde člověk nečeká, co se na konci stane, jsou nejlepší. Kort když je to na psychologické úrovni a nutí vás to přemýšlet od začátku až do konce. Passengers jsou jeden z filmů, který mají hezký příběh, originální myšlenku, slušný soundtrack, sympatické obsazení a dost dobré zakončení a rozuzlení. Jednoduše jde o mysteriózní thriller o terapeutce, která se snaží pomoci pasažérům, kteří přežili letecké neštěstí. Cestující se ale postupně začínají ztrácet a hlavní hrdinka má pocit, že za to můžou aerolinky, které se snaží ututlat, co se vlastně na palubě letadla dělo. Nic ale není jak se zdá. - "Don't give up on me, stay with me." ()

matt6 

všechny recenze uživatele

Mierne nudná dráma, ktorá je na prvý pohľad iná ako v skutočnosti. Atmosféra je zvláštna a film nás drží v nevedomosti až do konca. Anne Hathaway sa v tomto filme prekonáva, jej výkon sa mi páčil. Patrik Wilson bol divný a pripadal mi trochu neúprimný a nedôveryhodný. Romantická linka sa mi už toľko nepáčila, ale záver stojí zato. 60% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela slušný drama. Mě se tenhle film dostal do ruky náhodou a že bych toho litoval říct nemůžu, viděl jsem spousty horších. Herečka na mě působila velice příjemným dojmem. Spád sice ze začátku nic moc, ale ke konci už to bylo lepší. Rozuzlení se moc nepovedlo, ale romantický závěr jistě potěší citlivé duše. Takže výsledek 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Když Claire (Anne Hathaway) poprvé navštíví Erika (Patrick Wilson), řekne jí, že pracuje v makléřské firmě Kahane-Drake. Kahane a Drake jsou výkonní producenti tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama