Reklama

Reklama

Trapasy

(seriál)
Česko, (2007–2012)

Hrají:

Josef Dvořák, Jiřina Bohdalová, Jan Budař, Martin Dejdar, Zdena Hadrbolcová, Dana Syslová, Svatopluk Skopal, Saša Rašilov nejml., Květa Fialová, Václav Postránecký, Dušan Klein, Barbora Seidlová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(66)

Obsahy(1)

V tomto pořadu České televize uvidíte v každém díle vždy tři humorné příběhy, natočené podle námětů televizních diváků. (Česká televize)

Recenze (107)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Zdaleka jsem neviděl všechny epizody, k hodnocení mě ale přimělo včerejší roční finále. Úroveň měl jen příběh "Karafa" a to zásluhou hereckých legend z naší staré školy - V. Postráneckého a I. Janžurové. Zbylé příběhy byly opravdu trapné a to hlavně herecky. Proč vůbec vyhrál příběh "Co jste hasiči?", to mě opravdu bude ještě hodně dlouho překvapovat a především, proč pro cenu byla pozvána J. Stryková, jejíž výkon byl jednostranný a tragický. ()

marek86 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tři povídky s tím, že jsem čekal, jestli ta následující bude stejně špatná jako ta předchozí. A nezklamal jsem se. Něco, co je možná vtipné na papíře, se absolutně nepovedlo předat na filmové plátno. Pro mě tento pořad postrádá to hlavní, kvůli čemu byl natočen a tím je humor. Moje hodnocení 1/10. ()

Reklama

Šandík 

všechny recenze uživatele

Jako nemajitel televizního přístroje jsem na návštěvě u mamky viděl jediný díl a byl jsem docela mile překvapen. Možná proto, že jsem od toho nic nečekal, a nebo proto, že právě režíroval Igor Chaun, což je rozhodně nejschopnější režisér z celé, jinak opravdu poněkud neumětelské pětice. Moje hodnocení je tedy nejen subjektivní, ale navíc zcela výběrové... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6(10)/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +samozřejmě plejáda českých herců, občas zajímavé vyzpovídání herců ve studiu, Dvořák jako uvaděč a průvodce je mnohem lepší než Novácký Vladyka -aby jste zhlédli všechny herce, musíte pochopitelně vidět všechny příběhy, pravděpodobně zaměřeno jen na trapasy(Novácký pokus měl větší záběr), někdy samotné vyzpovídání herců bylo zdlouhavé a nezajímavé/// Pozn. Prozatím jsem viděl jen 4. sérii. Ale jedno jsem postřehl. A to hned záhy, že se jedná o rukopis Tomáše Krejčího, napovědělo tomu i obsazení herci, kteří hráli především v Redakci a Horákovýh a samožřejmě taky kamera a hudební motivy. A teď jednotlivé povídky 10.Boty-možná zajímavá povídka, ale zde mi byly dost nesympatické herecké výkony a rovněž to hodně kazily pohledy do kamery a hudba podobná té z redakce(4/10) 11.Nápadník-velice dobrý námět, vtipné scény. Navíc je to pěkné a úsměvné, klidně bych si to zopakoval, protože jsem se nasmál(8/10) 12.Hrobníci-pro mě velice utahané, nezajímavé, hodně nesympatičtí herci, včele s Vladykou a slabá hudba(2/10). Prozatím tedy za 2, ale díky hercům bych rád později přihodil 1*/// Celkem 44%/// ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Už samotný seriál je jeden velký trapas. Stokrát omleté příběhy a trapasy ze života, tuctová vykrádačka Bakalářů a odpadový bratr To nevymyslíš; jediným skutečně dobrým přínosem pro film je Josef Dvořák, který opravdu dobře moderuje tento pořad. Trapasy jsou jen samé trapasy, a ty trapasy jsou plné malých rádobytrapásků, které jsou ještě trapněji natočeny. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (8)

  • Soutěžní otázka, kterou lze v čase 7:23 vidět na monitoru počítače, zní: „Jak se jmenuje členka Evropské komise, která má na starosti regionální politiku, a z jaké země pochází?“. Pod otázkou stojí, že odpovědi lze zasílat do konce prosince. Když jsou ale o vteřinu později vidět pravidla této soutěže celá, stojí v nich, že soutěž končí 31. 7. 2006. Dále v pravidlech stojí, že vyhodnocení proběhne až 17. 8. 2008, tedy více než 2 roky po ukončení soutěže. Pravidla obsahují také nesmyslné věty, jako například: „Soutěže o ... se může zúčastnit kterýkoliv z vystavovatelů výstavy.“ nebo „Název Ní výtvarný symbol jsou,“ (věta není dokončena). Dcera Svobodových (Patricie Solaříková) z monitoru čte soutěžní otázku: „Doplňte slogan: Když mám Fru-Fru, je to všechno v...“, v pravidlech se ale žádná taková věta nevyskytuje. (David7)
  • Rusky laděné melodie, které v této povídce uslyšíme, jsou „Foggy Day“ od Igora Tuhmanova, „Balalaika Virgin“ od Brada Langa a „Kalinka“ od The Red Army Choir. (Nick321)
  • Děj této povídky se odehrává v roce 1994, přičemž Josef (Otakar Brousek ml.) a Karel (Roman Vojtek) s rodinami plánují jet v pátek 13. na zimní dovolenou. V roce 1994 byl však pátek 13. pouze v květnu. (via22)

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama