Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V polovině 18. století patřil Karibik pirátům. A nejhorší z nich byl Stagnetti, vždy následovaný věrnou a vnadnou kráskou Serenou. Jeho největším snem bylo uchvátit mocný artefakt, incké žezlo. A k němu vede cesta jen přes únos Manuela Valenzuela a jeho rozkošné novomanželky Isabelly. Začíná sexuplná jízda, v níž se záhy setře rozdíl mezi unesenými a unášejícími. Unést smyslností se totiž nakonec nechají všichni... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

H34D 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě kolik prostoru je věnováno příběhu, v poměru s erotickými scénami je to snad 1:1. Někdy je to úsměvné, parodie na pirátské filmy (přesněji Piráty z Karibiku) je citelná, ovšem povětšinou je to nuda a to je škoda... Jako jistě, dá se přeskočit rovnou na to "hlavní", ale přeci nejen o tom měli Piráti být, že... (soudě podle důrazu na příběh) PS: A ty gumy vzali jako kde?! 6/10 ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Tak v tomto žánri určite vrchol aspoň čo sa technickej stránky týka. Scenáristi sa tiež trošku viac posnažili ako inokedy. No a samozrejme vynikajúci Evan Stone, ktorý chrlí jednu hlášku za druhou, je celkom vtipný. Krásna Jeese Jane síce už hrať toľko naozaj nevie, tá to ale vynahradí tým, čo ovláda najlepšie. A Janine Lindemulder dokazuje, že ešte nepatrí do starého železa. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Když je potřeba zkrotit pohlavní pud a přítelkyně je mimo dosah, nebo jí "bolí" hlava, tak je projekce vhodná. Přece jen je snímek v některých aspektech oscarový, neboť ústní otvory a a nejen ty ústní předvádějí u hereček velmi kvalitní herectví. Jen někdy jsou majitelky na svá přírodní nadělení příliš kruté, v čemž si na druhou stranu najde zalíbení určitá skupina lidí, z čehož usuzuji, že tento projekt byl zamýšlen pro širší divácké spektrum a to i pro ty, kteří mají poptávku po silikonu pro novou koupelnu. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem ujištěna, že i když jsem z jistých nepochopitelných důvodů film neviděla kompletně celý, nebylo to na škodu a tudíž můži i tak s čistím svědomím ohodnotit. A mé shrnutí? Jakožto neblonďatá, nehubená, bez silikonů a stále vlastníci své mandle, které mi brání k takovým výkonům, které hééérečky předváděli, jsem si připadala nezkušená a méněcenná, ale na druhou stranu jsme se příjemně bavila a díky „příběhu“ i pořádně zasmála :o) Asi vyměním za pohádky, které si pouštím na dobrou noc :o) ()

Iguaner 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten velký film, o kterém se mluví v Hříšných nocích: Film, kterej bude pravdivej, napínavej a hlavně profesionální; film, kterej diváky vcucne příběhem a když vystříknou tu šťávu života, zůstanou v tom sedět a ani se nepohnou, dokud se nedozví, jak to dopadlo. Nepovedlo se to sice na 100%, ale i tak se zde setkáváme s něčím jako "béčkový akčňák", akorát místo akce je zde "akce" a místo zbraní "zbraně". Osobně si myslím, že tohle je cesta pornoprůmyslu v době levných amatérských filmů, porntube a yoouporn. A až vyroste nová generace režisérů a diváků, možná se jednoho dne setkáme i s "áčkovými pornáči", která budou mít rozpočet jako běžné Hollywoodské trháky a pak ... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme je viac ako 300 špeciálnych efektov a má dokonca aj vlastný soundtrack, čo je pri porne naozaj neobvyklé. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama