Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

S každým dalším zhlédnutým rozhovorem je tento skotský chlapík pro mě je jasnou jedničkou talk show. V rozhovorech samotných se sice o dotyčných lidech nedozvíte absolutně nic, za to se budete smát od první vteřiny. Zajímavé jsou i monology a občasná hudební intra. Za vrchol dokonalosti považují díly s Kristen Bell, která se staví na návštěvu 4x do roka, takové krásné souznění ve vždy krajně netradičním rozhovoru by mohlo být každodenní. Craigu vyhoď robota a pořiď si Kristen! ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší televizní "host". Jimmy Kimmel se pořád všemu směje; David je super, steamy, ale je tak zaprdlý eg. ohledně homosexuálů, což mi vadí; Jay mi nesedí, Conan taky ne, Jimmy Fallon se tomu teprve učí... Btw. jakmile má jako hosta dalšího Skota, tj. třeba Jamese McAvoye či Ewana McGregora, to je prostě konečná :D Každopádně je třeba dodat, že se na LLS člověk dívá spíše kvůli Craigovi. Bez odledu na to, zda je jeho hostem A-lister (ano, nechodí sem třeba Pitt či Roberts, ale zase přijde Larry King či Stephen King, takže to je ve výsledku mnohem lepší) či ne, Craig dokáže udělat nejvtipnější rozhovor i s někým z D-listu. A plusové body samozřejmě patří Geoeffovi i Secretary. 8) ()

Reklama

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Mistr a král. Conan O'Brien, David Letterman, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel. Ti všichni jsou velmi dobří a občas výborní. Ale Craig Ferguson si je každým komentářem, každým cold open, každým rozhovorem s hostem, ale hlavně každým rozhovorem s Geoffem, dá ke svačině. Bezkonkurenční pohotovost, lehkost a smysl pro humor. Keeping it classy all the way to Christmas. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je môj najobľúbenejší americký late night host. Očividne má oveľa nižší rozpočet ako taký Letterman či Leno, ale absolútne to nie je na škodu. Necháva mu to priestor byť sám sebou, robiť si srandu z čoho chce a tie vtípky zďaleka nevyzerajú tak strojene ako u spomínaných late night hostov. Sem-tam sa síce objaví taký primitívnejši vtípek a Sekretariat tiež nie je zrovna intelektuálska záležitosť, ale hlavne u takých serióznejších hosťov (napr. nedávno s Condoleezou Rice alebo Desmondom Tutu) vidno, že Ferguson je inteligentný chlapík a vie sakra dobre viesť rozhovor. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Falešný kůň Secretariat, který v této show vystupuje, byl vytvořen jakožto vtipná reakce na Disneyho film Secretariat (2010) pojednávající o stejnojmenném slavném dostihovém koni. (P. J. D.)

Reklama

Reklama