Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

dezorz 

všechny recenze uživatele

Post moderna nie je charakteristika. Teda je, charakteristika rozdielu, naznacuje co vsetko objekt porovnavania post modernou nie je. Dnesny film je vyrazne post moderny, stale tuzi a chce niest moralne posolstvo, ale robi to post modernym roztriestenym nemoralnym rozpravanim. Sex je v mode, priblble sex vtipky tiez, tak dodame filmovou vidinou amoralnej reality tejto rozpravke spravny akoze moralny smrnc 21 storocia. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Ať si cestou z pokoje ukopnu malíček o dveře, ale tohle je perfektní komedie s dobrým tempem, skvělými fóry a velmi dobře voleným obsazením. Všechny postavy odvádí dobrou práci, tvář tomu dává ale hlavně Cook, který dokáže rozesmát i jediným pohledem. Romantická línie je zastíněná humorem a je jen takovou nosnou linkou pro hromadu fórů. Ty mají říz, jsou často perverzní a drsný, nikdy ale samoúčelně trapný nebo jinak nepřirozený, takže jako komediální zážitek je tohle výborné. Alternativa: Best Friend's Girl. ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Stolberg .. Jistě, je spousta důvodů proč dát jen dvě hvězdičky, jenže (a to si přiznám) jsem se slušně bavil! Vcelku originální námět, rozkošná pipinka Jessica Alba (ale hezkých a někdy i hezčích holek je tu skutečně spousta!) a pro mne doposud neznámý Dane Cook je na pár výstředních drobků také v pohodě. Vlastně hodně v pohodě! Místy šílené, nechutné (i hloupé), ale také příjemně vtipné, nasáklé sexem a v závěru přímočaře romantické. Módní 'Judd Apatow' je zde zatraceně cítit (ale neutápí to jeho typicky přepálená stopáž)... 65%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ach jo. To je v dnešní době tak těžké, natočit slušnou komedii, aniž by byly hlavním tématem "kozy a díry"? Přijde mi, jakoby všechny komedie točil nějaký nadržený úchylák z Totall Recall(tam byla taky ženská se třema...). Tak jak piškoti(děcka) při flašce začali, tak o 25 let později končili. A nic moc po sobě nenechali:-( Milovníci žen se třema prsama si tento film zamilují, já nene:-)35% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)

Reklama

Reklama