Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Na The Lucky Ones jsem se strašně těšil. Za prvé, že se jedna o road - movie, které mám hodně rád a za druhé, že v něm hraje moje oblíbenkyně Rachel McAdams. Setkávame se zde se třemi lidmi, kteří mají v době dovolené od války každy své problémy, každý má jiný cíl jejich společné cesty. Je pěkné sledovat, jak se v průběu filmu seznamují, navzájem si pomáhají a nakonec se z nich stanou dobří přátele. Jako v každém filmu tohoto typu zažívjí po cestě spoustu úsměvných a dramatických situací. A ty jsou právě kořením road - movie. Škoda je to, že tenhle film se asi nedostane k širší veřejnosti. Herci, kteří zde učinkují by si zasloužili větší pozornost. Tim Robbins hraje pořád skvěle, nijak se s přibyvajicími šedinami nezhoršil. Michael Peña ukazuje, že se vyvíji ve filmovou stalici. No a Rachel McAdams zde zahrála tak dobře a roztomile, že jsem byl prostě nadšen. Jen mě štve, že k absolutnímu vrcholu tu něco chybělo... ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Rozkošně ukecaná Rachel McAdams, skvělá hudba a pár krásných záběrů na krajinu - to jsou asi největší plusy tohoto snímku. Peña s Robbinsem zdatně sekundují a plynulost, se kterou střídají komediální scény ty dramatické je až neuvěřitelná. Rozhodně nejpříjemnější film za poslední dobu a veliká škoda, že se u nás podobné filmy nedostávají do kin - 80%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty nejsilnější přátelství vznikají na společném prožívání příběhů. Nádherný příběh o osudech tří sympatických lidí. Rachel jsem si zamiloval zhruba tak v prvním záběru a na svý pozici jsme vydržel i po skončení filmu. Obyčejný film o obyčejných lidech se kterýma bych chtěl sdílet svoje radosti o bolesti. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní příběh plný životních pravd, uvěřitelných osudů, paradoxů, bizardností, ironií osudu a konce, který jsem tak nějak nečekal, přál jsem těm třema něco víc. Jeden z nejvíce originálních filmů ze všedního života, co jsem v poslední době, možná za celý život viděl. Herci perfektní - Tim Robbins si u mne spravil dojem z Shawshanku, Michael Peňa nebyl protivný a Rachel McAdams byla roztomile milá, krásná...rozkošná. A uvěřitelná. Určitě nebude spoilerem, když řeknu, že je to road movie o třech vojácích, kteří mají měsíční propustku a snaží se vyřešit své problémy a touhy a o těšení se na něco, co nakonec skončí úplně jinak. Recenze na: http://fanmovie.cz/mimokino/the-lucky-ones/ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama