Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Sem mírně rozčarován. Neviděl jsem toho mnoho a vůbec to není špatné, ale prozatím nevidím důvod k nějak vysokému hodnocení. Je to sice vtipné, hezky ztvárněné, ale nějak sem se do toho příliš nezakoukal a salvy smíchu mě taky nedostihly. Možná po shlédnutí mnohem více dílů změním názor, ale zatím jak tak pozoruji jsem trochu mimo proud. ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pro plastelínu mám slabost od dětství. Moc dobře nechutná, ale něco na ní bylo... Došlo mi sice až postupem času, že když nesmícháte všechny barvy dohromady a nenalepíte pod stůl tak, aby to rodiče nenašli, může vzniknout něco stejně roztomilého, zábavného a přitom geniálního, jako je Shaun, zato bylo moje vzezření silnější a já můžu slíbit, že moje děti na Shaunovi jednou vyrostou. Spolu s Krtečkem, samozřejmě :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bééé!" Tak konečně se ovce zbavily své nudné image bečících lenochů. Ovečka Shaun totiž dokáže vše kolem sebe řádně rozpohybovat, a to fyzicky i mozkově, takže o vychytralé nápady i zábavu je řádně postaráno. Zejména mě zaujalo, jak ty ovce řádí, ale při kontrole vždy spolehlivě spí. Potvory. Takže, i když nejsem žádným ortodoxním fandou oživlé plastelíny, tak tohle beru. ()

Nawri 

všechny recenze uživatele

Malé roztomilé ovečky, stačí 5minut a dokonale vás to uklidní. To miminečko je k sežrání, ale největší profík je vyžraná ovce. Ten borec je typickej anglán, z těch kotlet nemůžu :D, možná by mohl být líp vykreslený(vyplastelínovaný) pes, ale co už, 5 béé, teda hvězd jak vyšitých. Jo a zapomněl bych na ty prasata, gangsteři jak sviňa :)) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tahle zábavná animovaná série je především dokladem smutného faktu, že špička animované tvorby momentálně vzniká úplně někde jinde a hlavně se nám čím dál víc vzdaluje. Obrovským plusem je celková lehkost a šmrnc seriálu daný humorem, který je dobře pochopitelný kdekoli ve světě. Svým způsobem geniální dílko jak z hlediska výtvarného pojetí, tak scénářem jednotlivých epizod. Celkový dojem: 95 %. Mladší "sestřička" pejska Gromita. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama