Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slečna Ronsonová vypadá přesně jako Ony. Už jen to, že si všímám takových blbostí myslím plně ukazuje jak moc jsem se nudil. Pro samé zakopávání, tančení a mlácení se do hlavy vším (ne)možným se úplně zapomnělo na... No, vlastně na všechno ostatní. Čest výjimkám v podobě původního dabingu, nápisu na raketě a těm několika minoritním zdařilým odkazům na padesátková monstr/ufo béčka. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Vždycky když nastane taková vážná chvíle, tak se na chvilku zamyslím a řeknu si co by dělala Oprah...'' :-))))) ---- Tak jsem se zase jednou u animáku pro děcka pořádně zasmál a jsem si jist, že mi leco z fórů uteklo, proto snesu i nezbytné opakovaní do umrtvění (2-3x minimálně). Podobně jako si někteří tvůrci čas od času natočí filmeček, který si na nic nehraje a je takové vymazlené béčko avšak udělané s láskou, tohle je námětově dost podobné. Ovšem co do neuvěřitelnosti děje o to více možností a vtipů film nabídl. Monstra vs. Vetřelci si utahují z řady postapo filmů, kdy zemi napadnou emzáci což musí řešit prezident USA s US. Army. A tak je jako vždy nasazena tajná zbraň, tak tajná, že se nesmí ani vyslovit :-). Řekl bych, že zatímco děti fandí hrdinům podle jednoduchého klíče boje dobra se zlem, dospěláci si užijí taktéž, protože se jim vybaví všechny ty Dny nezávislosti a další sci-fi filmy řešící den, kdy se nám na Zemi objeví něco s čímž si nebudeme vědět rady a co bude na snahy navázat kontakt reagovat agresivně. Tady už k páté hvězdičce chyběl opravdu jen krůček ! Dávám tedy za 4 čisté prezidentovy spoďáry po vyhlášení hnědého stupně. * * * * ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Pátého "fíka" si nechávám do zálohy, ale v dabingu to nebylo vůbec zlé, právě naopak. Opět jsem se přesvědčil, že DreamWorks neválcuje Pixar a Disneyho v animaci (dávám jim rok, maximálně dva ;), ale hlavně v zábavnosti. Je to tím, že na rozdíl od pánů s lampičkou si tu nikdo nehraje na animovanou školku, která má vychovávat děti morálními poselstvími podanými na stříbrném podnosu a zasypanými uchcanými výjevy jak ze zlého snu cukrovkáře. Jistě, slabších míst je dost, ale jakékoliv scény s prezidentem, generálem, Bobem a Hmyzosaurem zvládají hlušinu vyvažovat víc než dostatečně. A mám pocit, že v originále to bude stokrát větší jízda. Už jen představa maniakálního smíchu Hugha Laurieho mi rozvybrovává bránici jako geniální hláška "možná nemám mozek, ale mám nápad". 8 s TAKOVÝMHLE plusem. Poznámka na závěr: RealD nakopává konkurenta od Dolby silně do řitního otvoru. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, ze kterého se dá citovat klidně celý den po projekci (ozkoušeno - Vivat Gallaxhar!). Jen bych dal cokoliv za originální znění (ač je dabing rozhodně povedený), které by možná odstranilo těch pár méně vtipných pasáží a dovolilo mi jít na pátou hvězdu. Želé Bob je každopádně boží. P.S. Pro uvedení 3D technologie si česká kina nemohla vybrat lepšího kandidáta. Akorát to chce sedět blízko u plátna (nejlépe taková čtvrtá řada) a vydýchat vyšší vstupné, které má být nekřesťanských 219 korun. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Přece jen jsem čekal trošku promakanější a nápaditější scénář než jsme ve filmu mohli vidět. Animace je opravdu dechberoucí. Momentálně pro mě osobně nejvymakanější animák. Grafické detaily jsou neuvěřitelné, ale to je bohužel vše. Příběh je až moc jednoduchý a i přesto, že snímek má 90 minut tak se mi v některých pasážích zbytečně natahoval. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Generál McBomba (Kiefer Sutherland) má na hrudi spoustu vyznamenání, ale na pravé části hrudi nosí označení jednotky, a tím je hlava zlobra Shreka, slavného monstra z jiného animáku od DreamWorks (salamandrr)

Reklama

Reklama