Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

choze 

všechny recenze uživatele

Ty mě taky, Kotíku! chce se člověku napsat. Nebo Kotíka přirovnat k Uwe Bollovi, který taky umí shánět peníze a kvalitní herce a neumí točit. Nebo nahlas zauvažovat, zda se Kotík ve skutečnosti taky tajně nepokouší o nějaký bankrot. Pohrdám současným českým filmem a se sadistickou rozkoší přihlížím tomu, jak si podobnými paskvily sahá na dno. Navíc nezřídka mě podobné tituly pobaví podstatně více než tzv. filmy kvalitní, viz. CRASH ROAD nebo NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ. Tahle reklamní vykrádačka PRODUCENTů je sice dechvyrážející zcela vtipuprostou přehlídkou obludného scenáristického, režijního, kameramanského a hereckého diletantství a impotence, nicméně žádnou zábavu neskýtá. Ale bez větších problémů jsem to dokoukal, tak musím tu jednu hvězdičku dát (odpad dávám jen filmům, které mě naserou, otráví a které dokoukávám jen velmi těžko). A kdyby mě na pět minut pustili na toho idiota v hlavní roli nebo aspoň na toho idiota, co nazpíval titulní píseň, dal bych i druhou. A kam se ksakru poděl explodující favorit? ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Já si myslel, že hloupých filmů jsem se u nás v Čechách s nástupem seriálů zbavily. Chyba je pravdou, pořád někdo dokáže zplodit film, který vypadá jak další díl VKVéček nebo Ordinace v růžové zahradě. Scénář bych napsal taky, režie podle mě skoro nebyla potřeba a herci, no všichni už mají za sebou určitě lepší role a výkony. Jednoduše odpad jako když tiskne. ()

Reklama

Akumulátor 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná hovadina. Film je tak přebarvený, až z toho pálí oči. Hudba, jestli se to vůbec tak dá nazvat, je naprosto příšerná a trapná. A navíc se do filmu každých 5 minut cpe nějaká reklama... Ale z něčeho se ten film musel zaplatit... Malinko film zachraňuje Iva Janžurová, která je občas trošičku vtipná. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, tušim som dáky divný.....bo ja som sa príjemne bavil pri sledovaní tohoto nenáročného, milého i vtipného snímku ktorého čaro sa nedostaví hneď, ale treba si chvíľočku počkať.....nie je to veľdielo, nie je to film s dákou hlbokou pointou či myšlienkou....ale vždycky nejde len o toto....ja to vidím ako ideálny film na rozptýlenie a oddych. ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi naprosto neuvěřitelné, že něco takového jde u nás do kin a lidi jsou ochotni za to platit (ba co hůř, ještě se u toho baví). Existují případy, kdy sitcomy natažené na celovečerní délku fungují docela dobře (MILUJTE SVÉHO ZABIJÁKA), ale tohle ten případ není, protože Kotík nedovede pointovat a nemá vůbec žádný cit pro načasování, neumí si poradit s tzv. "running gagy". Po řemeslné stránce to je naprostá katastrofa, v níž se užívá typických seriálových postupů (záběr na budovu, prostřih do dění uvnitř s otravným hudebním předělem), ale vše je zde dokonce pod úrovní TV. Nepamatuji si, kdy jsem naposled viděl film, ve kterém nejen že někdo nedokázal zaostřit na akci odehrávající se v druhém plánu, ale i postavy a věci v popředí byly neostré a rozmazané. Herci natahaní z příšerných televizních seriálů odvádějí svůj odpadový standard, zamrzí ztrapňování se Ivy Janžurové či nefunkční camea Jiřího Langmajera a Marka Vašuta. Nejhorší ze všeho ale není nepatřičnost "nefilmu" na plátnech kin, jeho řemeslná a herecká nemohoucnost, nýbrž největší a nejhloupější koncentrace product-placementu a celková "hospodovost" díla, ve kterém jsou postavy nesnesitelní idioti, se svými maloměšťáckými sny a nesnášenlivostí vůči politice a se silnou nákloností k sexu. Pamatuji si, že jeden ze zahraničních recenzentů v případě "MOVIE" série pronesl, že viděl víc talentu v hovnu svého psa... inu, já psa nemám. 0/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)
  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)
  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)

Reklama

Reklama