Reklama

Reklama

Životní styl horní střední třídy Dona a Bridget Cardiganových je ohrožen, protože to vypadá, že Don, který je už rok bez práce, už žádnou hledat nechce, a hospodyňka Bridget nepracovala po většinu svého života. Jejich dluhy se už blíží 300 000 dolarů. Když to Bridget zjistí, dojde k závěru, že potřebuje získat práci - jakoukoli práci - která jim přinese aspoň nějaké prostředky. Neochotně vezme práci uklízečky ve Federální ústřední bance v Kansas City. Bridget téměř okamžitě okouzlí všechny ty staré opotřebované bankovky, které míří ke skartaci. Přijde s plánem, jak si zase pomoci k penězům - ukradne hodně z těch peněz, což podle ní je snadná práce, protože zámky používané na peněžních vozících jsou standardní a nikdo nikdy nekontroluje odpadky. Ke svému plánu potřebuje získat jednu osobu, která pracuje se skartovačkou, a druhou, která tlačí vozíky s penězi. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

tala 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé je, že jedna z mojich obľúbených herečiek - Keaton mi v tomto filme lezie neskutočne na nervy svojou povestnou gestikuláciou a práve opačne ma baví Latifah. Na tancujúcu Katie Holmes je pekný pohľad, ale celkovo je to jedna zo zbytočných komédií...na nedeľu poobede je to ok, človek si oddýchne, ale čakať filmový zážitok by bolo priveľa. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na hnusnú, zvráskavenú Diane Keaton mám doslova alergiu. Je to jedna z najhorších herečiek, čo som kedy videl. Čím je staršia, tým mi je viac a viac odporná. To že si niekedy zahrala v kultovom "Kmotrovi" je už dávno zabudnuté. Jej súčastné herecké kreácie sú ukážkou absolutnej neschopnosti. Popri nej sa v tejto mimoriadne trapnej krimi komédii ešte predviedli ďalšie dve nesympatické filcky. Strapatá koza Katie Holmes a upotená, obézna afroameričanka Queen Latifah. Takéto žumpácke trio sa rozhodla obsadiť do hlavných úloh akási neznáma, neskúsená režisérka Callie Khouri. No čo už len z toho mohlo vzniknúť? Odpad! ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

"I hate cleaning toilets but the money is so good." Ako jednohubka neuškodí, ale zase nenadchne a nezanechá nič. Humoru je pomenej a aj ten príbeh nie je extra pútavý(a určite sa z toho dalo vyžmýkať viac). Čo ma však veľmi prekvapilo bola Katie Holmes, ktorej jej rola sadla ako uliata a bola fakt roztomilá(nie toporná ako napr. v Batman begins) a dokonca ani jej tanečné kreácie nepôsobia trápne ako podobné pokusy vo väčšine filmov. Ale tomuto filmu viac ako tri hviezdy nedám, na to je príliš priemerný. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka ktorá neurazí ani nenadchne. Minimálne však stojí za pozornosť vďaka rafinovanosti celého plánu krádeže + ústredné trio (D.Keaton, Q.Latifah, K.Holmes) je skrátka sympatické. Dobre odvedená remeselná práca s pár vydarenými hláškami (našinca určite poteší narážka na Československo) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám příliš slabou vůli na to, abych mohl pracovat se skartovačkou peněz a nepřemýšlet přitom o jistém vylepšení svého rozpočtu. Z tohoto úhlu pohledu rozumím tomu, že o tom někoho napadlo natočit film. Avšak ústřední trojice zlodějek vyrazila do akce s plánem natolik pitomým, že by se při něm hlídací profesionál musel utlouct smíchy, protože tyto dámy by nedokázaly nenápadně odcizit ani žvýkačky v samoobsluze střežené bystrým duem poručík Drebin - inspektor Clouseau. Přesto jsem se několikrát lstivě přistihl, že se vlastně docela bavím, tak to tou třetí hvězdou trošku nadhodnotím. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Pri večeri v reštaurácii povie Jackie Truman (Katie Holmes), že by chcela navštíviť aj Československo, ale Don Cardigan (Ted Danson) jej vysvetľuje, že už neexistuje a rozdelilo sa na Českú republiku a Slovensko v roku 1992. V skutočnosti k rozdeleniu došlo o rok neskôr, oficiálne 1. januára 1993. (Piri)
  • Natáčelo se od 16. dubna do 21. června 2007 ve městě Shreveport (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama