Reklama

Reklama

Životní styl horní střední třídy Dona a Bridget Cardiganových je ohrožen, protože to vypadá, že Don, který je už rok bez práce, už žádnou hledat nechce, a hospodyňka Bridget nepracovala po většinu svého života. Jejich dluhy se už blíží 300 000 dolarů. Když to Bridget zjistí, dojde k závěru, že potřebuje získat práci - jakoukoli práci - která jim přinese aspoň nějaké prostředky. Neochotně vezme práci uklízečky ve Federální ústřední bance v Kansas City. Bridget téměř okamžitě okouzlí všechny ty staré opotřebované bankovky, které míří ke skartaci. Přijde s plánem, jak si zase pomoci k penězům - ukradne hodně z těch peněz, což podle ní je snadná práce, protože zámky používané na peněžních vozících jsou standardní a nikdo nikdy nekontroluje odpadky. Ke svému plánu potřebuje získat jednu osobu, která pracuje se skartovačkou, a druhou, která tlačí vozíky s penězi. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Hledate film na nudnou nedelni poobedovou siestu, ktery by vam aspon mirne polechtal branici a behem jehoz sledovani byste tu nudu aspon trochu zahnali do kouta? Pak prave tento film je tim pravym. Neni nicim vyjimecnym, nevybocuje z rady Bckovych komedii posledni doby, lec Diane Keaton v hlavni roli z nej dela svym hereckym umenim zabavnou nenudnou podivanou a k tomu ji skvele sekunduje Katie Holmes (na tu skotacici holku se sluchatkama na usich bych se dokazal divat porad...zavidim Tomu Cruiseovi :D ) a Queen Latifah. Navic vse podtrzenou celkem schopnym hudebnim doprovodem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na druhý pokus mi tento tuctový heist film pripadal celkom znesiteľný. Najskôr preto, že som ho mal pustený len ako podkres pri inej činnosti. Plán lúpeže je celkom zaujímavý. Horšie sú na tom postavy, ktorým som nemal príliš dôvod fandiť. Najmä keď po zisku potrebnej čiastky pokračovali v ďalšom okrádaní banky. Postava Diane Keaton bola až príliš chamtivá. Queen Latifah som nikdy nemusel a kráska Katie Holmes to sama nevytiahne aj keď tu hrá roztomilé trdlo. Z ostatných postáv zaujme ešte Ted Danson ako trpezlivý manžel Diany. Záver je taký vlažný. Nakoniec to pre všetkých dopadne dobre, ale nejak extra nadšený som z toho nebol. Možno mi vo filme chýbal nejaký skutočný zloduch, ktorého by to trio okradlo. Neviem. No ako podkres k inej činnosti to je celkom v pohode. 5/10. ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

No vlastně bych normálně dala tři hvězdičky, ale když si tady tak čtu ty zahořklé komentáře, musím dát čtyři. Byla to pěkná oddychová komedie, podle mě rozhodně jedna z těch lepších oproti tomu, co se poslední dobou točí. Trojka Keaton, Latifah a Holms si skvěle sedla a rozhodně se tady člověk nenudil. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Hodně připitomělý scénář, herecky hodně prkenná Katie Holmes, poněkud přehrávající Diane Keaton a Queen Latifah, kerá dostává neskutěčně podobné role a navrch Ted Danson, který působí jako kdyby utekl přinejmenším z nějaké německé telenovely. Navíc charaktery, které nejsou sympatické ani ničím jinak zajímavé, vlastně jsou to takové pipiny a vám je zatraceně jedno jak to s nima všema dopadne a to je u podobného filmu krapet na závadu.Tohle je hodně velký a hodně špatný úlet s neskutečně hloupým scénářem a nulovým vtipným či zábavným potencionálem. 20% ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná lehká komedie. Každý máme občas chuť pustit si něco lehčího, řekněme pohodového - a tohle mě v tom směru nezklamalo. Keaton+Latifah+Holmes si vyhrály se svými charaktery, byly vtipné a uvěřitelné. Příběh nebyl samozřejmě jeden z nejlepších nebo nějak extrémně poutavých, ale je to prostě komedie postavená na charakterech a hereckých výkonech hereček, které to podle mě zvládly. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 16. dubna do 21. června 2007 ve městě Shreveport (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Pri večeri v reštaurácii povie Jackie Truman (Katie Holmes), že by chcela navštíviť aj Československo, ale Don Cardigan (Ted Danson) jej vysvetľuje, že už neexistuje a rozdelilo sa na Českú republiku a Slovensko v roku 1992. V skutočnosti k rozdeleniu došlo o rok neskôr, oficiálne 1. januára 1993. (Piri)

Reklama

Reklama