Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Potlesk! To byla pěkná pohádka! Ne, nyní vážně. Ten zážitek v rozsáhlem sále kina, v němž ovšem sedělo snad jen deset lidí byl nezapomenutelný... Příště si vážně rozmyslím stokrát předem, který snímek si vyberu ke shlédnutí. Avšak jestli chcete zabít čas a nechat na sebe působit devatesát minut prázdné dialogy a námět, jenž je v pohádkovém průmyslu klišé, já vám v tom bránit nebudu... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hotel for Dogs mi připomněl moje dětství, kdy jsem filmy s obdobnou tématikou vyloženě hltal. Hodně udělala i hudba, která se v hodně podobných variacích ve filmech tohoto typu vyskytuje. Scénáristicky je to sice trošku pitomé, ale musím říct, že jsem se u filmu skvěle bavil. Psíci jsou neskutečně roztomilí, stejně tak Emma Roberts - kvůli které, co si budem povídat, jsem si film pustil. Ostatní mladí herci hrají obstojně, konec byl povedený a snad až samotný závěr byl až moc absurdní. Ale to k těmhle filmům asi patří. Skvělá oddychovka, 4*. A pro menší to musí bejt geniální film. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $73,034,460Tržby Celosvetovo $118,230,763Tržby za predaj DVD v USA $32,270,657 //počet predaných kusov 1,893,206║ Klasická šablónková vec ale pre mňa až nečakane v znesiteľnom prevedení, kde ma hlavne pobavila nápaditosť pomocných výtvorov pre psov v Hoteli, psíci dostatočne pobavia svojimi kúskami, svoje spraví aj sympatická Emma Roberts. /70%/ (Na to že som nič od toho nečakal som bol spokojný) ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, proč by mě tahle hloupost měla zaujmout. Naprosto nelogický dej, příšerní herci a scénáristovi bych urvala ruce... ale co bylo vůbec nejhorší - dabing. Za to původní tvůrci samozřejmě nemohli, ale ve finále to moje hodnocení filmu dost ovlivnilo - byl to jeden z nejhorších dabingů, co jsem kdy měla tu smůlu poznat (včetně Stmívání, a to je co říct). Jednu hvězdičku dávám za pejsky a doufám, že mi tenhle film (nebo nějaký jeho příbuzný) už v životě nezkříží cestu. 10% ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Odpad to sice není, ale do průměrného hodnocení v rámci jiných filmů to má ještě hodně daleko. Když si ale vezmu cílovou skupinu dětského filmu, tak to ten průměr asi i je - však je to stejné jako 1058 stejně zaměřených filmů. Hlavní hrdinové - děti s nějakým postranním příběhem (hledání pěstounů), co svou kreativitou se pro něco dětsky nadchnou (budeme se starat o všechna opuštěná psiska z okolí), pokračuje to až v megalomanských rozměrech, objeví se zlý dospělák (chytači psů z útulku, policie), na malou chvilku dečka všechny přechytračí, pak se objeví jeden z těch dobrých dospěláků co se za ně postaví (sociální pracovník) a končí to naivním happyendem kdy vše dobře dopadne (psí hotel v podobě těch nejlepších hotelů pro lidi, sociální pracovník adoptuje děti).. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Většina psů byla vyškolena za 2 až 3 měsíce, zatímco školení hlavních psů trvalo téměř 16 týdnů. (Pethushka)
  • Jde o první film studia Nickelodeon, který spolu s ním neprodukuje Paramount Pictures. (Hal_Moore)
  • Za prvý týždeň film zarobil vyše 17 miliónov dolárov. (martin1m2)

Reklama

Reklama