Reklama

Reklama

Vzrušení začíná ve chvíli, kdy dobrodružství ožívá! Ben Stiller vévodí hvězdnému komediálnímu obsazení v roli Larryho Daleyho, bývalého nočního hlídače v Přírodovědném muzeu, ve kterém výstavní exponáty po setmění ožívají. Nyní však Larry se svými nočními přáteli čelí novým nebezpečím v Smithsonově institutu, kde poněkud rozmrzelý egyptský faraón odhaluje svůj ohavný plán převzít vládu nad muzeem… a pak i nad celým světem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (495)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Je to to samé co jednička, ale proč jsem nedal tolik co u jedničky? Jednička ač se to nezdá neměla tolik logických děr a trapností jako dvojka. Dvojka je velká, je akčnější , ale je kupodivu plošší a trpící syndromem "dalo se z toho vymačkat více". Je tam komplex několika muzeuí a postav je tam dost na použití pro obě strany. Jenže pak se vyfuckuje Lord Vader a všude létají malí BeeGees. Ve skrz naskrz je dvojka prolezlá infantilním dětinským humorem jaký je možno vidět např. v Pink Pantherovi což je shodou okolností také film od Levyho. No a tak je tam opět scénka se špatnou výslovností anebo fackovací scénka. Být člověku 10 let tak lítam v oblacích. Jenže takhle je tam pro dospěláka krásná Amy Adams (sakra to je prdelka :-)), nepoužitý Owen Wilson a jeho Římánek a jeden ze Superbad. Stiller se asi připravuje na Zoolandera, protože v poslední době hraje jako postižený. Bene my chceme Dereka! Kašli na Muzeum! Modní mola rulezzz! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film splnuje pravidla dvojek, vicemene neprinasi nic moc novyho, dej je snad jeste jednodussi nez minule, ale je tu asi tak trikrat vic postav. Coz je bohuzel kamen urazu. Aby se ke slovu, aspon jednomu, dostali vsichni, je to bohuzel dost na ukor akce a povedeny vtipy by se taky daly spocitat na prstech jedny ruky. Tvurci proste moc spolehali na to, ze bude divakum stacit prehlidka vice ci mene divnejch postav a potvor. A ani to nezachrani vtipny vedlejsi role obsazeny starejma znamejma z prvniho dilu, naprosto libovej zaporak v podani sislajiciho Azarii, Stiller predvadejici kung-fu s baterkou, solidni triky nebo vcelku svizna hudba. Nicmene film rozhodne nudit nezacne a tech 90 minut vcelku pohodove utece, navic parodie na 300 a zesmesneni Vadera je brutalni. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam prečo som nedala odpad..... ale tak určite sú horšie filmy, ale to nič na tom nemení, že je to sračka. Jednotka bola nudná a toto bolo ešte horšie ako tá jednotka. A ako tak pozerám, že to ako vážne chystajú trojku? Preboha a to ako na čo? To má fakt taký obdiv ten film a neskutočne dobre zarobili oba diely? To sa mi nechce veriť.... Slabá jedna hviezdička nech nie som mrcha. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Řekl bych malinko "komplikované". Je vidět, že nebylo kde navázat a tak příběh působí malinko nesourodě a komplikovaně. Tvůrcům se nepovedlo vymyslet příběh, který by organicky navázal na první díl. Pozitivem jsou ovšem nové postavy, které opravdu zapadly. Azaria a Amy Adams jsou opravdu perfektní a navíc je tam Abe Lincoln, který nám připomíná morální řád jeho doby, kdy po Americe pobíhali samí gentlemani a dámy :-) Povedené, leč příběh malinko zklamal. Snad třetí díl bude lépe napsaný :-) Jinak zdařile rozjetá série... 8/10! ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Pokračování Noci v muzeu bohužel nedopadlo tak dobře jako první. Razantně ubylo na vtipech (pár se jich najde, ale kromě scény šaty/tunika to není nic tak dobrého jako v prvním díle). Naopak přibylo na romantické lince, což filmu spíše ublížilo, a to i když Amelia je zábavná postava. Na druhou stranu se tu najde pár dobrých nápadů (obrazy). 65 % ()

Galerie (45)

Zajímavosti (20)

  • Severoamerické tržby byly 177,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 413,1 mil. (NIRO)
  • První film, který se natáčel v muzeu Smithsonian Institution. Štáb zde mohl natáčet pouze týden. (willy1)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno