Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Kirsten Steward jinak a pořád stejně. Pominu li její emocionální tabula rasa v rámci série o třpytivých upírech, její herecké portfolio obsahuje role charakterově ne nepodobné. Není to ke škodě, ale připadne mi že hollywood vsází na čím dál užší profilace. Rileyovi nejsou špatný, prý nezávislý, snímek. Zajímavý děj a zápletka na zdlouhavých skoro dvou hodinách, což je možná trochu ke škodě. Jinak se ale nejedná o špatné drama, a ani toho "drama" tam není tolik, takže si u toho člověk docela i odpočine. Prostě sympatické, ale líné. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Skvělé intimní drama plné emocí, které vynáší téměř k dokonalosti trio Kristen Stewart - James Gandolfini - Melissa Leo, dobrý scénář i melancholický klavír Marca Streitenfelda. Dokáže-li se divák citově vžít do psychologie postav, je odměněn velmi kvalitním zážitkem, byť plným deprimující pachuti. Mne osobně film oslovil a mám pocity měřitelné na silné čtyři hvězdičky. Jen na okraj: Jde vidět, že Kristen Stewart mnohem více sedí nezávislé a polonezávislé produkce, ve kterých se dokáže vybičovat k poměrně slušným výkonům. ()

Reklama

Ajjinka 

všechny recenze uživatele

Nevím, co přesně jsem čekala, ale tento snímek předčil všechna má očekávání. Věřím, že to není zdaleka první film tohoto žánru, možná za to mohlo herecké obsazení, protože Kristen Stewart se ukázala jako herečka mnoha tváří, Gandolfini byl perfektní "táta cukrouš" a Melissa Leo dokázala dokonale ztvárnit svou postavu životem ztrhané ženy. Příběh dívky, jejíž život se nedá nazývat ani nelehkým, protínající se s životem dvou lidí, kteří ztratili to nejdůležitější, co v životě měli. Tihle tři se setkávájí a to věcem nabírá neuvěřitelný spád. Jake Scott odvedl kus výborné práce, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Úžasný film, který člověka nutí k přemýšlení při uvědomění si, že se tohle děje naprosto běžně. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě něco uvnitř říkalo, že to, co Stewart předváděla ve Stmívání není moc od ní, že to po ní chtěli. A jsem rád, že to dokazuje i tento film, v podstatě z období, kdy Stmívání jelo na plné bezkrevné kule. Protože tady Stewart v rámci role a její povahy hraje a vůbec ne špatně. Mám podobné filmy o lidech rád. S hodně velkou nadsázkou je to takové Pretty Woman bez přeslazeného happy endu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Takže ty se teď o ni staráš?“ - ,,Proč ne?“ - ,,Do háje, Dougu, to není zatoulaná kočka. Je to dítě“..... Riley má flustrovanou ženu, jeho milenku ,,róblo“ a na konferenci instalatérů nešťastnou náhodou zabrousil do strip klubu. A aby to bylo zajímavý, začne kempovat u hnusný štětky K.Stewart. První půlka mě moc nebere a ta druhá rozebírá rány minulosti, bolístky manželství a snaží se o léčení bolavé duše. To víte, 30 let manželství přináší i dramatický situace, protože život není jednoduchej. Někteří lidé si jej však dělají ještě složitější než je. A na některé věci je už pozdě! WttR mě neučaroval. Mám pro něj pochopení a možná v sobě ukrývá víc než vyjadřuje mé hodnocení 3*. Ale asi na to nemám ještě ten správnej věk. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět obdivuhodnou proměnu K.Stewart z dívky milované v děvku trpící. 2.) Je mi přes padesát a chci dokázat, že ještě nejsem mrtvej. 3.) Je mi 16 a chci makat v klubu jako striptérka (a možná i něco víc..). PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Ken Hixon napsal scénář po návštěvě New Orleans, kde navštívil striptýzový klub na Bourbon Street, v němž uviděl tanečnici vypadajíc na 15 let. (sir-dave)
  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)

Reklama

Reklama